Χάνει ΠΑΟΚ ο Κουλιμπαλί, ατομικό ο Ινσούα

Χάνει ΠΑΟΚ ο Κουλιμπαλί, ατομικό ο Ινσούα

Ο Αφρικανός αμυντικός θέλει ακόμα μία εβδομάδα για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη αναμένεται να μπει σε πιο δυνατό πρόγραμμα ο Αργεντινός.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμενόταν να μπει με την ομάδα και να παίξει με τον ΠΑΟΚ, αλλά διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο δεν αποκαταστάθηκε πλήρως.

Κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί το πρωί στο «Υγεία» για να κάνει υπερηχογράφημα στην περιοχή της θλάσης στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Διαπιστώθηκε ικανοποιητική πρόοδος της επούλωσης στον μυϊκό ιστό, αλλά η εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι ότι ο Κουλιμπαλί θα επανενταχθεί στην ομάδα σε μία εβδομάδα περίπου. Οπότε είναι εκτός μάχης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως είναι και ο Μουνιέ, ο οποίος επίσης υπέστη και θα μείνει εκτός δύο εβδομάδες.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ενδέχεται να μπει με την ομάδα την Τετάρτη ή την Πέμπτη και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με μάσκα. Αν φυσικά διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς. Το σημερινό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους παίκτες περιλάμβανε αποθεραπεία κι αποφόρτιση για όσους έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη. Το δεύτερο γκρουπ, αντίθετα, δούλεψε στο γυμναστήριο. Την Τρίτη οι «πράσινοι» έχουν ρεπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ