«Άδικη η ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ, τρομερό κόμπλεξ ο Άρης»

«Άδικη η ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ, τρομερό κόμπλεξ ο Άρης»

Ο Αντώνης Μαυρέας κατέθεσε τη γνώμη του μιλώντας όπως πάντα έξω από τα δόντια.

Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα και τόνισε ότι απόρησε για τους έντονους πανηγυρισμούς από την πλευρά των κιτρίνων.

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Δικέφαλου αρχικά τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ αδικείται από την ισοπαλία. Δε νομίζω ότι ο Άρης μπορεί να ζητά κάτι παραπάνω από αυτό που πήρε. Δέχομαι ότι ο Άρης ήταν καλά στημένος, άλλο αυτό, άλλο, όμως, ότι ο Άρης αδικείται από κάτι. Στο β’ μέρος ο Άρης δεν κατέβηκε από τη σέντρα. Το εκνευριστικό για μένα είναι ότι ο Άρης δεν μπήκε στο ματς για να παίξει ποδόσφαιρο. Ήταν συνεχώς κάτω, διαμαρτυρίες, με σκοπό να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να βρει ρυθμό. Σίγουρα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί σε αυτό, όμως, ο σκοπός του Άρη δεν ήταν να παίξει ποδόσφαιρο. Στο α’ ημίχρονο παίχθηκαν 13,5 λεπτά καθαρό ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν νεκρός χρόνος. Ο Απόλλων Σμύρνης που είναι τελευταίος μπήκε να παίξει ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνομαι πως έπρεπε κάτι να αντιπαραβάλλει στον ΠΑΟΚ και το σέβομαι αυτό. Δεν ήταν φρέσκος ο ΠΑΟΚ, έπρεπε να φάει γκολ πρώτος για να βγάλουν κάποια πράγματα οι παίκτες του. Ήταν μια κοιμισμένη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε το πάθος που έπρεπε γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για τη φάση του Μπίσεσβαρ με την ανατροπή του από τον Ρόουζ και αν ήταν πέναλτι: «Πολλές φορές το είδαμε, για μένα ήταν καθαρό πέναλτι. Από τη στιγμή που υπάρχει επαφή είναι πέναλτι».

Για την τακτική των δύο προπονητών: «Ο Παντελίδης δεν έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ, κράτησε κοντά τις γραμμές του. Κι αυτό διότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αν βρει μέτρα θα σε διασύρει. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να σπάσει μια καλά στημένη άμυνα, όμως έλειπε η διάθεση και η φαντασία».

Για τους πανηγυρισμούς των παικτών του Άρη στο τέλος: «Αυτά τα πανηγύρια δείχνουν ότι ο Άρης είχε τρομερό κόμπλεξ και είναι μικρή ομάδα. Ήρθε μια ισοπαλία στην Τούμπα και πανηγυρίζουν λες και πήραν το Πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόμπλεξ επειδή πήραν μια ισοπαλία. Έχω μείνει στη Θεσσαλονίκη χρόνια και γνωρίζω το μέγεθος του Άρη. Όλα αυτά τα πράγματα δείχνουν κόμπλεξ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ