Κλήση σε απολογία και τιμωρία του Πίτι για χειρονομίες κόντρα στη Λάρισα (vids)

Κλήση σε απολογία και τιμωρία του Πίτι για χειρονομίες κόντρα στη Λάρισα (vids)

Ο Αθλητικός Δικαστής αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον 37χρονο εξτρέμ της Λαμίας, για τον προκλητικό και υβριστικό πανηγυρισμό του, μετά το γκολ που πέτυχε με τη Λάρισα.

Η Λαμία πήρε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στη Λάρισα με 2-1 και απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τους βυσσινί χάρη σε γκολ του Μπέρτου, όμως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτι και γκολ του Μπερτόλιο έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ο πανηγυρισμός του Πίτι μετά την εκτέλεση του πέναλτι, καθώς ο 37χρονος εξτρέμ ήταν ιδιαίτερα προκλητικός μετά το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, τα παρακάτω βίντεο «συλλαμβάνουν» τον εξτρέμ της Λαμίας να κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους της Λάρισας. Όπως έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις τη φετινή σεζόν, ο Αθλητικός Δικαστής αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Πίτι για τον υβριστικό πανηγυρισμό του.

Εφόσον κληθεί σε απολογία ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας τότε κινδυνεύει με τιμωρία, όπως συνέβη άλλωστε στις περιπτώσεις των Φορτούνη, Πασχαλάκη, Μάνταλου και Σισέ.

Θυμίζουμε ότι οι προαναφερθέντες είχαν κληθεί σε απολογία και μάλιστα είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού για μια αγωνιστική για παρόμοιο λόγο. Ο Φορτούνης μάλιστα είχε ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο Πασχαλάκης είχε απολογηθεί στους οπαδούς του ΟΦΗ για τα υβριστικά σχόλια στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ηράκλειο.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ο Πίτι πανηγυρίζει κάνοντας προκλητικές χειρονομίες, ενώ αν κληθεί αύριο από τον Αθλητικό Δικαστή και του επιβληθεί ποινή μιας αγωνιστικής, τότε δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΤΙ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ