Μυροφορίδης: «Μην υποτιμάς τον Καρυπίδη, πολύ καλός ο Παντελίδης»

Μυροφορίδης: «Μην υποτιμάς τον Καρυπίδη, πολύ καλός ο Παντελίδης»

Οσα είπε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Έσταξε... μέλι για Καρυπίδη, Παντελίδη και την ομάδα που χτίζεται.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και και μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον Παντελίδη, τον Καρυπίδη αλλά και και την ομάδα γενικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μυροοφορίδης:

-Για τον αγώνα:

Το σημαντικό είναι η φάση του Βαλεριάνου. Ισοφαρίζει στο 85′ και τρέχει, παίρνει την μπάλα για να κερδίσει. Αυτό δείχνει το μέταλλο της ομάδας.

-Για τον Παντελίδη:

Ξεκάθαρα για να ξέρουμε τι λέμε. Ο Παντελίδης αποδεικνύει ότι αντέχει το βάρος της πίεσης. Αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο καλός προπονητής είναι. Η ομάδα και ο προπονητής ανταπεξήλθε. Είναι αρσενικός και καλός προπονητής.

-Για την κριτική και αμφισβήτηση που δέχθηκε ο Παντελίδης:

Είναι λογικό να υπάρχει αυτό γιατί έφυγε ο Ερέρα ο οποίος ήρθε και δίδαξε κάτι. Το καλοκαίρι ο Άρης ήταν μία πολύ ελκυστική ομάδα. Όποιος και αν ερχόταν μετά θα έμπαινε στην αμφισβήτηση. Ο Παντελίδης όμως δείχνει ότι μπορεί. Στο ποδόσφαιρο εγώ έχω μία δική μου φιλοσοφία. Αν έχει ψυχολογία ο κόσμος της ομάδας, η ομάδα θα είναι ευτυχισμένη. Είναι σημαντικός ο φίλαθλος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτά τα κομμάτια είναι ένα.

-Για τον Καρυπίδη:

Τα εύσημα στον πρόεδρο γιατί διαχειρίστηκε πολύ καλά την κρίση. Έκανε τρέλα στον Άρη. Ήταν ομάδα που έπρεπε να βάλεις λεφτά. Μόνο τον κόσμο του είχε ο Άρης. Ο Καρυπίδης μπήκε σε μία διαδικασία που κανείς δεν θα έμπαινε και περνάει στα ψιλά δυστυχώς. Έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει την ομάδα.

-Για τους παίκτες:

Ένας παίκτης όπως ο Λάρσον μπήκε στην ομάδα και είναι σαν να ήταν από το καλοκαίρι εδώ. Ο Ματέο είχε διαβαστεί πια από τους αντιπάλους. Είναι πολύ καλός παίκτης. Όταν έχεις έναν ακόμη παίκτη, όπως ο Λάρσον, μπορεί και καλύτερο από τον Ματέο δημιουργείς δυσκολία στον αντίπαλο.

-Για τον Μπάσα:

Το ότι δεν είναι ο Μπάσα στο παιχνίδι για μένα μπορεί και να εξελίχθηκε σε καλό τελικά. Για παράδειγμα έχουμε τον Ματίγια που είναι ο πιο γλυκός παίκτης του Άρη στο κέντρο. Παίζει την μπάλα όμορφα και δεν την πουλάει.

-Για τον Βέλεθ:

Ο Βέλεθ είναι παλίκαρος και έβαλε το γκολ. Αλλά είναι διαφορετικό. Ο Άρης χθες είχε στοιχεία ποιότητας.

-Για Σιώπη:

Είναι πολύ καλός παίκτης και ο Σιώπης. Έχει ανέβει. Είναι πολύ καλοί όλοι οι παίκτες και άρχισαν να γίνονται μία ομάδα. αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Για την επικοινωνία του με τον Καρυπίδη:

Δεν έχω πολλές μέρες να μιλήσω μαζί του. Νομίζω ότι χειρίστηκε πολύ έξυπνα τις δυσκολίες. Έπρεπε να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα και τα κατάφερε. Είναι λογικό να βγήκε πικρία στην συνέντευξη του, αλλά από πίσω υπάρχουν άλλες τόσες καλές κουβέντες.

-Για την Ευρώπη:

Εγώ το είπα από το καλοκαίρι. Δεν βλέπω τον τρόπο να μην βγει στην Ευρώπη. Όταν μία ομάδα σε πείθει για κάτι που πάει να κατακτήσει δεν κοιτάς τον δίπλα.

-Για το ματς με την Α.Ε.Κ:

Αν είναι ήρεμος και έχει υπομονή στο παιχνίδι του, πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει την Α.Ε.Κ. Από εδώ και πέρα είναι θέμα ηρεμίας και ψυχραιμίας για τον Άρη.

-Για τα δημοσιεύματα:

Είναι πολύ ωραίο να σε φοβούνται. Αλλά αν τα λέμε και τα πιστεύουμε αυτά, να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει.

-Για το παλτό του Παντελίδη και την τύχη:

Μην τα λες σε μένα αυτά. Πέρυσι είχα γούρι ένα αμάνικο. Είχα κάποτε ένα παντελόνι που είχε λιώσει κυριολεκτικά.

-Για το ότι είναι αγαπητός στον Άρη:

Το ότι σου βγάζει καψούρα και τρέλα αυτή η ομάδα είναι δεδομένο. Όποιος δεν έχει υπάρξει σε αυτήν δεν το νιώθει. Όταν υπάρχεις μπορείς να το νιώσεις.

-Για το αν του λείπει ο Άρης:

Γενικά δεν μου λείπει το όλο έργο. Ο Άρης όμως, όλη αυτή η μαγκιά μου λείπει. αυτό που γίνεται στον Άρη φέτος είναι κάτι πολύ όμορφο και το επικροτώ. Με τον Θεόδωρο έχουμε καλή σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε συνεργάτες.

-Για το ότι ο Καρυπίδης είναι παρεξηγημένος:

Θα πω μία κουβέντα. Τον Καρυπίδη δεν πρέπει να τον υποτιμάς ποτέ. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να είναι όλη την ώρα πάνω από την ομάδα. Ο Καρυπίδης είναι όλη την εβδομάδα πάνω από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ