Μαρτίνς: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Μαρτίνς: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με 5-1, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι ήταν αποτελεσματικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 5-1 επί του ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη των ερυθρόλευκων κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων για την στήριξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη Nova:

«Σήμερα μπήκαμε πολύ δυνατά ήμασταν συγκεντρωμένοι και επιθετικο, παρά το ότι ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και βάλαμε δυο γκολ στο πρώτο μέρος.

Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι μετά την ήττα και το ταξίδι από την Ουκρανία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό μας φέτος, ξέρουμε πως δεν τους έχουμε ευχαριστήσει σε πολλά φέτος αλλά τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ