Φορτούνης: «Στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να μην χάσουμε πουθενά βαθμούς»

Φορτούνης: «Στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να μην χάσουμε πουθενά βαθμούς»

Για τους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Φορτούνης μετά την εμφατική επικράτηση των Ερυθρόλευκων κόντρα στον ΟΦΗ (5-1).

Στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ. Ο διεθνής επιτελικός μέσος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στο ματς με την Ντιναμό στο Καραϊσκάκης. Μίλησε για τον αποκλεισμό από τους Ουκρανούς, που όπως τόνισε ανήκει στο παρελθόν και όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν, ήταν ξεκάθαρος! Να μην χαθούν άλλοι βαθμοί και να αποδώσει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

«Μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Στόχος πλέον είναι να παίζουμε κάλο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας και την διεκδίκηση του κυπέλλου. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με τον ΟΦΗ βάλαμε πολλά γκολ και συνεχίζουμε».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που προηγήθηκαν;
«Παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια απαιτητικά. Ντέρμπι συνεχόμενα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Ντιναμό και λίγο την Τούμπα… με την ΑΕΚ ήμασταν εξαιρετικοί. Σήμερα κάναμε πολλές συνεργασίες, με την μπάλα κάτω και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο! Στόχος μας είναι να βάζουμε ένα γρήγορο γκολ γιατί όλοι στο Καραϊσκάκη παίζουν κλειστά. Εμείς θέλουμε να σκοράρουμε νωρίς και να κάνουμε εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη;
«Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να μην χάσουμε πουθενά βαθμούς, έχουμε την ικανότητα… αν χάσει ο ΠΑΟΚ θα το δούμε! Σίγουρα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τη Ντιναμό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες εδώ και δεχτήκαμε ένα γκολ στο φινάλε. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε νικήσει με 2-1, θα μπορούσαμε να παίξουμε αλλιώς στην Ουκρανία. Το καλό είναι ότι το έχουμε ξεπεράσει!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ