Ανησυχία για Καμαρά, όλα καλά με τον Τοροσίδη

Ανησυχία για Καμαρά, όλα καλά με τον Τοροσίδη

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού έχει ένα μυϊκό τραυματισμό και εντός ενός 48ωρου θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Όλα καλά με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, αφού μέσα σε δύο λεπτά ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού, οι Βασίλης Τοροσίδης και Μαντί Καμαρά αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο και αντικαταστάθηκαν από τους Κώστα Τσιμίκα και Ανδρέα Μπουχαλάκη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού δεν έχει κάτι ανησυχητικό, όμως αντίθετα υπάρχει ανησυχία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του χαφ από τη Νέα Γουϊνέα.

Ο Καμαρά ένιωσε ένα τράβηγμα στον αριστερό του οπίσθιο μηριαίο, όμως, όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου θα χρειαστεί να περάσουν 48 ώρες για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Κατά πάσα πιθανότητα ο νεαρός άσος έχει θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Θα υποβληθεί όμως αύριο (26/02) σε μαγνητική εξέταση για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ