«Όνειρο μου να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

«Όνειρο μου να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός χαφ του Δικέφαλου, ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησε για το παρόν και το μέλλον.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης στη νίκη της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 3-1 πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο θύμισε το ιστορικό απευθείας φάουλ του Γκαρσία με τον Παναθηναϊκό το 2010! Ο νεαρός χαφ μίλησε στη Nova για το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε, αλλά και για την ισοπαλία (1-1) της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Για το γκολ που πέτυχε που θύμισε Πάμπλο Γκαρσία: «Μου έκαναν μια πλάκα οι συμπαίκτες μου σχετικά με αυτό. Ήταν ένα παρόμοιο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα πανομοιότυπο γκολ με του Πάμπλο Γκαρσία, του προπονητή μου. Από εκεί και πέρα το κάθε γκολ είναι ένα γκολ, μετράει το ίδιο, ό,τι γκολ και να’ ναι. Είμαι χαρούμενος που με αυτό το γκολ βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει σε άλλη μια νίκη».

Για το ματς της πρώτης ομάδας με τον Άρη: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο και φυσικά ήταν ένα ντέρμπι. Δε μας πήγε σήμερα το παιχνίδι, θεωρώ ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Δε νομίζω ότι ο Άρης είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Ίσα ίσα εμείς είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο. Είχαμε την ψυχολογία από τα προηγούμενα παιχνίδια. Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι, συμβαίνουν αυτά θεωρώ ότι δε μας βγήκε το παιχνίδι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε».

Για τα όνειρά του με την Εθνική Νέων και τον ΠΑΟΚ: «Το όνειρό μου είναι βήμα-βήμα να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, στη βασική εντεκάδα, να παίξω στην Εθνική ομάδα, να βελτιώνομαι συνεχώς και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ