Άσφαιρο εκτός έδρας το «τριφύλλι»!

Άσφαιρο εκτός έδρας το «τριφύλλι»!

Σε τέσσερα ματς μακριά από το ΟΑΚΑ δεν έχει σκοράρει ο Παναθηναϊκός.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια πληγώνουν τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» με εξαίρεση το Αγρίνιο που το ματς ήταν στο πλαίσιο του πρώτου γύρου, δεν έχουν όχι μόνο νίκη μακριά από το σπίτι τους, αλλά ούτε γκολ! Ουσιαστικά είναι η εξήγηση για την κάκιστη εικόνα ου αντικρίζουν οι φίλοι της ομάδας στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η ομάδα δεν έχει την ποιότητα και φυσικά και την εμπειρία και την προσωπικότητα για να μπορέσει να πάρει νίκες εκτός έδρας, εκεί όπου η πίεση του αντιπάλου είναι μεγαλύτερη. Στα παιχνίδια με Λαμία, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει ενεργητικό ΜΗΔΕΝ γκολ και παθητικό τέσσερα γκολ. Χειρότερα δεν γίνεται.

Εκτός των άλλων ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργεί και μεγάλες φάσεις για να τα βάλει με την τύχη του. Κόντρα στη Λαμία είχε 1-2 καλές φάσεις και τέλος. Δεν σφυροκόπησε την ομάδα της Φθιώτιδας. Στη Λειβαδιά είχε ένα δοκάρι με τον Κουρμπέλη από στημένη φάση και ένα καλό σουτ του Άλτμαν, στα Γιάννινα είχε ένα χαμένο τετ α τετ με τον Ισραηλινό και στη Νέα Σμύρνη δεν είχε τίποτα…

Σε κανέναν αγώνα μακριά από το ΟΑΚΑ, παράλληλα, δεν είχε το «τριφύλλι» περισσότερες τελικές. Σε όλα τα ματς ήταν αποκρουστική επιθετικά η ομάδα του Δώνη. Κατά μέσο όρο στα τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός έκανε 5,5 τελικές, ενώ δέχθηκε 8,5 τελικές και τέσσερα γκολ. Μόνο με τον Λεβαδειακό δεν παραβιάστηκε η εστία του.

Αναλυτικά, οι τελικές στα τέσσερα ματς του δεύτερου γύρου: Λαμία-Παναθηναϊκός 12-6, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 6-5, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 7-4, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 9-7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ