Το τελευταίο «χαρτί» του Μπογέ

Το τελευταίο «χαρτί» του Μπογέ

Ο Αργεντινός θα πρέπει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα, για να βάλει την ΑΕΚ σε σκέψεις επέκτασης του δανεισμού του

Ο Λούκας Μπογέ άργησε, αλλά έκανε την επανεμφάνισή του. Ο Αργεντινός ακραίος είχε να αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής από το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, πριν από ένα γύρο. Χθες στο… κατεψυγμένο «Σπύρος Λούης», πήρε την «Ένωση» από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη.

Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, με το δεύτερο να είναι για… highlight αθλητικής εκπομπής, αλλά όλη η παρουσία του. Διότι ήταν απλός, ουσιαστικός, ιδιαίτερα απειλητικός και δεν ήταν αδιάφορος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μπορεί κάποιοι να τρέξουν και να υπογραμμίσουν πως ο χθεσινός αντίπαλος της ΑΕΚ είναι ο ουραγός του πρωταθλήματος και πως η δυναμικότητά του είναι πολύ μικρή. Και όμως στο ίδιο παιχνίδι, πολλοί από τους συμπαίκτες του που δεν πήραν σοβαρά το παιχνίδι έδωσαν πολλά δικαιώματα αμφισβήτησης με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Ο Μπογέ έχει αποκτηθεί από την Τορίνο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Με βάσει την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ είναι λογικό να μην είναι… απόλυτα βέβαιη (έως αρνητική) στο ενδεχόμενο να τρέξει να αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο επειδή ο 22χρονος είναι σπουδαίο ταλέντο με εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αυτά που έδειξε χθες και έκανε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον υποδείξει ως ιδανικό, ίσως χρειάζεται μία τελευταία ευκαιρία.

Τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι το απόλυτο κριτήριο για το μέλλον του. Και αν καταφέρει με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ να ανατρέψει την εικόνα του, θα είναι πολύ καλή κίνηση για την ΑΕΚ να επενδύσει πάνω του, είτε κάνοντας χρήση της οψιόν αγοράς του, είτε ζητώντας ένα νέο δανεισμό του…

Για όσους δεν θυμούνται ο Μπογέ έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την επόμενη τριετία και οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να τον κάνουν δικό τους με 6 εκατ. Ευρώ τα οποία θα πρέπει να καταβάλλουν σε τέσσερις ισόποσες δόσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ