Δέλλας: «Πλησιάζουμε στο στόχο που έχουμε θέσει, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη»

Δέλλας: «Πλησιάζουμε στο στόχο που έχουμε θέσει, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη»

Ο προπονητής του Παναιτωλικό τόνισε πως η ομάδα είναι κοντά στον αρχικό της στόχο για τη σεζόν, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξη.

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τη σημερινή νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα πλησιάζει στο στόχο που έχει θέσει, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την ώθηση στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος για να πλησιάσουμε το στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά μας έλλειπε η κίνηση στο χώρο και αυτό δυσκόλεψε τη δημιουργία μας και έδωσε νευρικότητα στην ομάδα σε συνδυασμό με κάποια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μας κάνει ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο με το χώρο. Ξέραμε ότι το 3-5-2 του ΠΑΣ θα μας δυσκολέψει. Είχαμε περισσότερα τρεξίματα στον χώρο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη στο δεύτερο μέρος. Έτσι τον χρειαζόμαστε συνέχεια για να μας βοηθάει και να μας δίνει ώθηση», είπε αρχικά.

Για τις αλλαγές των Γκούγκα και Πάουλο: «Το πλάνο σε κάθε παιχνίδι δεν αλλάζει. Οι αλλαγές που γίνονται είναι για να βοηθήσουν. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Σήμερα και ο Γκούγκα και ο Πάουλο μας έδωσαν ώθηση. Στο πρώτο μέρος όμως δεν κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος. Πλησιάζουμε στο στόχο που έχουμε θέσει. Μια γρήγορη παραμονή και προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες».

Για την απόδοση του Γιαννακόπουλου: «Θέλω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην προπόνηση είναι τέτοια που ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για τον Γιαννακόπουλο λοιπόν, όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ