Το Χρυσό Βατόμουρο στους μεσοεπιθετικούς και φορ του ΠΑΟ

Το Χρυσό Βατόμουρο στους μεσοεπιθετικούς και φορ του ΠΑΟ

Αγνώριστο μεσοεπιθετικά το «τριφύλλι» στον δεύτερο γύρο. Η πικρή σύγκριση με τα πρώτα επτά παιχνίδια της σεζόν.

Στο αμυντικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός σαφώς και παρουσιάζει πρόβλημα. Μεσοεπιθετικά, όμως, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Στα πρώτα επτά παιχνίδια της περιόδου, το «τριφύλλι» σημείωσε 14 γκολ! Μέσο όρο δύο γκολ ανά παιχνίδι. Πέτυχε από ένα γκολ κόντρα σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, δύο τέρματα επί του ΠΑΣ Γιάννινα (με ανατροπή) και σημείωσε τριάρες εναντίον των ΑΕΛ, Λαμίας, Λεβαδειακού. Στους αγώνες με τους ίδιους αντιπάλους στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερα γκολ! Έπεσε δηλαδή στο 0,6 γκολ ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά την αμυντική επίδοση, το «τριφύλλι» στα πρώτα επτά ματς δέχθηκε τέσσερα γκολ και στον δεύτερο γύρο έχει δεχθεί επτά. Ένα γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι φανερό από τη μέση και μπροστά. Ας δούμε τις επιδόσεις των χαφ και των φορ σ’ αυτά τα επτά παιχνίδια στον πρώτο γύρο και τις ίδιες στον δεύτερο γύρο. Δεν υπολογίζουμε τον Παναιτωλικό, αφού το ματς έγινε εντός του 2019, αλλά ήταν στο πλαίσιο του πρώτου γύρου. Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο νίκησε 1-0 με ασίστ Μακέντα και γκολ Μπουζούκη.

Φεντερίκο Μακέντα: Σημείωσε δύο γκολ επί του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα και είχε μία ασίστ στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η επίδοσή του στον δεύτερο γύρο είναι ένα κερδισμένο πέναλτι-γκολ (συν την αποβολή του Γκοϊκοβιτς) με την ΑΕΛ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Εδώ πραγματικά συναντάμε τη μέρα και τη νύχτα… Στον πρώτο γύρο ήταν στη φάση του γκολ του Μπουζούκη με την Ξάνθη, όπου έχασε αρχικά το τετ α τετ, ενώ δεν του δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Με τη Λαμία είχε μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι. Κόντρα στην ΑΕΛ είχε κερδισμένο πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο ίδιος. Στο ματς με τον Λεβαδειακό είχε δύο ασίστ. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε το γκολ της ισοφάρισης πριν γίνει το 2-1 από τον Μακέντα. Και στην Τρίπολη πήρε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιταλός φορ. Συνολικά, δηλαδή, είχε δύο γκολ, τρία κερδισμένα πέναλτι και τρεις ασίστ. Στον δεύτερο γύρο δεν έχει σκοράρει και δεν έχει δώσει ασίστ…

Γιάννης Μπουζούκης: Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επίσης έχει μετριότατη εικόνα στον δεύτερο γύρο. Στα επτά ματς στην αρχή είχε δύο γκολ με Ξάνθη, Λαμία και μία ασίστ στον αγώνα με την ΑΕΛ. Εντός του 2019 με τους ίδιους αντιπάλους έχει ένα γκολ με την Ξάνθη και τέλος…

Αργύρης Καμπετσής: Μία ασίστ στο ματς με τη Λαμία, όπου έγινε το 2-1 (τελικό 3-1) και ένα γκολ επί του Λεβαδειακού, όπου άνοιξε το σκορ για το νικηφόρο 3-0. Στον δεύτερο γύρο απουσιάζει.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Σημείωσε ένα καθοριστικό γκολ με τη Λαμία. Εκανε το 2-1 και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του. Στο δεύτερο μισό πέτυχε το 1-0 στη ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Αντονί Μουνιέ: Μηδενική προσφορά στον πρώτο γύρο, καρμπόν και στον δεύτερο…

Νίκος Βέργος: Απών στην κυριολεξία στον πρώτο γύρο, απών, αλλά έστω με λίγο χρόνο συμμετοχής στον δεύτερο.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Στον πρώτο γύρο πέτυχε δύο γκολ σε ρόλο αριστερού ή δεξιού χαφ, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Σημείωσε το 2-0 επί του Λεβαδειακού και πέτυχε το γκολ που χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς το απόλυτο μηδέν. Αν και στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα (αλλαγή), Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιος (βασικός), έπαιξε αριστερό μπακ. Με Ξάνθη και ΑΕΛ στον δεύτερο γύρο πέρασε αλλαγή στο ματς και αγωνίστηκε ως χαφ, αλλά δεν βοήθησε.

Όμρι Άλτμαν: Ο μόνος που έχει θετικό πρόσημο. Στην αρχή της σεζόν ακόμα δούλευε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στον δεύτερο γύρο έχει το νικηφόρο γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης…

Συνολικά οι μεσοεπιθετικοί και οι φορ του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο είχαν δέκα γκολ, έξι ασίστ και τρία κερδισμένα πέναλτι. Επίδοση για Όσκαρ. Στον δεύτερο γύρο έχουν τρία γκολ και μηδέν ασίστ. Ο ορισμός του Χρυσού Βατόμουρου…

 

    

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ