«Δίκαιη η ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Άρης»

«Δίκαιη η ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Άρης»

Ο Λουίτζι Τσενάμο θεωρεί ότι οι κίτρινοι είχαν πιο μεγάλο κίνητρο στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Λουίτζι Τσενάμο μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού χαρακτήρισε δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα, παρότι ο Άρης ισοφάρισε με ένα γκολ οφσάιντ!

Μεταξύ άλλων είπε: «Έγινε ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν κατώτερο των προσδοκιών. Περιμέναμε ένα παιχνίδι με περισσότερες φάσεις, πιο ανοιχτό. Ο ΠΑΟΚ αν είχε μικρότερο μαξιλάρι βαθμών και αν ήθελε πάση θυσία το ματς, θα το έπαιρνε. Αυτό το μαξιλάρι βαθμών που έχει του επιτρέπει να βλέπει πιο ψύχραιμα το κάθε παιχνίδι. Και σκοπός του είναι πρωτίστως να πάρει το Πρωτάθλημα και δευτερευόντως να το πάρει αήττητος, δεν τον νοιάζει αν θα έχει κάποια απώλεια στην Τούμπα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, η ισοπαλία δεν είναι καταστροφικό αποτέλεσμα γι’ αυτόν. Σίγουρα ήθελε τη νίκη, όμως, η ισοπαλία δεν τον βγάζει εκτός πλάνου. Ο Άρης είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Να αποδείξει ότι μπορεί να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ και δευτερευόντως να μην χάσει στην Τούμπα».

Για το αν θεωρεί πως η ισοπαλία αδικεί κάποια από τις δύο ομάδες: «Θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι ξεκάθαρα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανώτερο ρόστερ, όμως, επειδή στο ποδόσφαιρο αγωνίζονται άνθρωποι και όχι ρομπότ, στον Άρη έπιασαν απόδοση μεγαλύτερη του μέσου όρου κατάφεραν και πήραν αυτό το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ