Τελειωμένος ο Μουνιέ από τον Παναθηναϊκό

Τελειωμένος ο Μουνιέ από τον Παναθηναϊκό

Οι συνεχείς τραυματισμοί και το υψηλότατο συμβόλαιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού τον καθιστούν… περιττή πολυτέλεια για τους πράσινους.

Ο Μουνιέ στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο τραυματίστηκε για άλλη μια φορά και θα χάσει τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, αφήνοντας… γυμνό τον Παναθηναϊκό για πολλοστή φορά στη σεζόν.

Ο Γάλλος παρουσιάζει ευπάθεια στους τραυματισμούς φέτος που δεν τον έχουν αφήσει να βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος ο Μουνιέ έχει αγωνιστεί σε 11 ματς (4 ως βασικός), χωρίς επιθετική συνεισφορά.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ, τον καθιστούν πολυτέλεια για την οικονομική κατάσταση των πράσινων που πασχίζουν να εξορθολογήσουν τα οικονομικά του συλλόγου και να μειώσουν το μπάτζετ.

Αναμένεται λοιπόν από την μεριά της ομάδας να ξεκινήσουν οι επαφές για τη λύση του συμβολαίου του προς το τέλος της σεζόν, μιας και ο 31χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα τον βρει με το τριφύλλι στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ