Σαχτάρ για Λουτσέσκου

Σαχτάρ για Λουτσέσκου

Ο Ουκρανός μάνατζερ, Βιάτσεσλαβ Ζακχοβίλο τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόκειται να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να αναλάβει τη Σαχτάρ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ και οδηγεί τον Δικέφαλο του βορρά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια. Όπως είναι λογικό η πορεία του Ρουμάνου τεχνικού με τους Θεσσαλονικείς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, με την τελευταία που εξετάζει την περίπτωση του να είναι η Σαχτάρ.

Ο Ουκρανός μάνατζερ, Βιάτσεσλαβ Ζακχοβίλο δήλωσε βέβαιος ότι ο Λουτσέσκου θ’ αναλάβει προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ και μάλιστα άμεσα. «Ο Φονσέκα θα φύγει το καλοκαίρι από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και την ομάδα θα αναλάβει ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου» δήλωσε με βεβαιότητα κι άναψε φωτιές.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ουκρανία μάλιστα, μπορεί η Σαχτάρ Ντόνετσκ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ωστόσο η αποτυχία στην Ευρώπη, όπου αποκλείστηκε από το Europa League και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είναι αυτή που μάλλον προδικάζει το μέλλον του Φονσέκα στον πάγκο της.

Ο Ζακχοβίλο μίλησε στην ιστοσελίδα sportanalytic.com και είναι σίγουρος πως ο Φονσέκα θα αποχωρήσει από τη Σαχτάρ και ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του είναι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν ο Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει πως το μέλλον του είναι στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον των Ουκρανών φαίνεται πως υπάρχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ