Διεθνής διασυρμός για Σαββίδη: Το ένοπλο «ντου» στη 2η θέση των «ποδοσφαιρικών στιγμών» ανά τον πλανήτη

Διεθνής διασυρμός για Σαββίδη: Το ένοπλο «ντου» στη 2η θέση των «ποδοσφαιρικών στιγμών» ανά τον πλανήτη

Το BBC διέσυρε διεθνώς τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς περιέλαβε το «ντου» με το περίστροφο του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου σε βίντεο-αφιέρωμα με τις πιο περίεργες στιγμές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Διεθνής διασυρμός για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Το BBC έφτιαξε ένα εκτενές αφιέρωμα με θέμα τις πιο περίεργες στιγμές στο ποδόσφαιρο την περασμένη χρονιά και διαχρονικά και η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ κατέχει περίοπτη θέση σε αυτό.

Συγκεκριμένα, το «ντου» του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με το περίστροφο στη μέση, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο βίντεο που δημιούργησαν οι Άγγλοι, από τις στιγμές που έχουν σημαδέψει το ποδόσφαιρο.

«Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν χαρούμενος με μία απόφαση και ήθελε να δείξει τα αισθήματά του στο διαιτητή, κάνοντάς το μ’ ένα όπλο στο γοφό», είναι η λεζάντα του BBC και στο βίντεο υπάρχουν εικόνες του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου του βορρά από το περσινό ντέρμπι που συζητήθηκαν και συζητιούνται μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο. Εικόνες που συνεχίζουν να διασύρουν διεθνώς τον Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και φυσικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, το αφιέρωμα περιλαμβάνει την κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι, το γκολ της Σάντερλαντ στη Λίβερπουλ μέσω ενός μπαλονιού και τον Εντέν Αζάρ που σ’ ένα Τσέλσι – Σουόνσι που αντέδρασε άσχημα σε ένα ball boy.

Δείτε το βίντεο:

Football's most bizarre moments

Following Maurizio Sarri's stand-off with Kepa Arrizabalaga yesterday, what's the most bizarre moment you've witnessed in football? 🤔🎥 Newsbeat takes a look at a few! 👇

Δημοσιεύτηκε από BBC Sport στις Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ