ΠΑΟΚ : Έτοιμοι την Κυριακή Πρίγιοβιτς και Κάμπος

ΠΑΟΚ : Έτοιμοι την Κυριακή Πρίγιοβιτς και Κάμπος

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ευχάριστα νέα από τους τραυματίες.

Μέσα σε πολικές θερμοκρασίες στην Νέα Μεσημβρία, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τους «πράσινους». Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει πως ο αγώνας θα είναι υψηλής πίεσης για αυτό έχει ετοιμάζει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε με χαρά τον Τζάλμα Κάμπος να τελειώνει με τις θεραπείες του, να μην αισθάνεται ενοχλήσεις και από αύριο να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος φορ ακολούθησε μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ αύριο θα δοκιμάσει αύριο να ανεβάσει «στροφές».

Όσον αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο, έχοντας εκφράσει στο τεχνικό επιτελείο την επιθυμία του να παίξει την Κυριακή, κάνοντας εξτρά θεραπείες μέχρι την Κυριακή, για να κερδίσει χρόνο.

Οι Πούγγουρας , Κάτσε γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.

Σχετικά με τον Ντόριαν Λεβέκ υποβλήθηκε στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακέφαλου, που έφερνε τις ενοχλήσεις στον Γάλλο αμυντικό. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό που έκανε την επέμβαση ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ