«Ο Σφιντέρσκι, υποψήφιος διάδοχος του Πιάτεκ»

«Ο Σφιντέρσκι, υποψήφιος διάδοχος του Πιάτεκ»

Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι, φιγουράρει σε μια λίστα με 10 Πολωνούς επιθετικούς που θεωρούνται από τους Ιταλούς ως υποψήφιοι διάδοχοι του Κριστόφ Πιάτεκ.

Ο Κριστόφ Πιάτεκ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Μίλαν και στη γειτονική χώρα έχουν ξεκινήσει το σαφάρι για να βρουν τον επόμενο Πιάτεκ.

Η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», έφτασε στο σημείο να φτιάξει μια λίστα με 10 Πολωνούς επιθετικούς, ως υποψήφιους αντικαταστάτες του Σφιντέρσκι βάζοντας και το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει ως τίτλο: «Ψάχνοντας το νέο Πιάτεκ στην Πολωνία. Δέκα ονόματα για το μέλλον» γίνεται αναφορά με αρκετά κολακευτικά σχόλια για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

«Κάρολ Σβιντέρσκι: σέντερ φορ, γεννημένος το 1997. Αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, που τον απέκτησε τον Ιανουάριο. Φαινόταν να βρίσκεται κοντά στην Τζένοα, που έψαχνε τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Πιάτεκ, ωστόσο, προς έκπληξη όλων, επέλεξε την Ελλάδα.

Έχοντας σκοράρει 8 γκολ σε 17 εμφανίσεις στο πολωνικό πρωτάθλημα, έχει ήδη δείξει την ικανότητα του με δύο σε μόλις 48 λεπτά συμμετοχής στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, συν ένα ακόμη γκολ στο κύπελλο Ελλάδας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ