«Θέλει Μοντέστο η Μονακό!»

«Θέλει Μοντέστο η Μονακό!»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μονακό, Μάικλ Εμενάλο, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τους Γάλλους να παρουσιάζουν τον επικεφαλής σκαόυτινγκ του Ολυμπιακού ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του!

Η τραγική πορεία της Μονακό έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας.

Η επιστροφή του Ζαρντίμ στον πάγκο του γαλλικού συλλόγου μπορεί να βοήθησε την ομάδα βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να έφερε μια σχετική ηρεμία σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά σε διοικητικό επικρατεί αναβρασμός. Το αφεντικό του γαλλικού συλλόγου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, εμφανίζεται έτοιμος για ριζικές αλλαγές. Ο πρώτος που αποχαιρέτησε ήταν ο αντιπρόεδρος, Βαντίμ Βασίλιεφ, με τον Ολεγκ Πετρόφ να παίρνει τη θέση του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το France Football, ο Πετρόφ είναι στενός φίλος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος προχώρησε σε μία ακόμα αλλαγή, τοποθετώντας σε ρόλο βοηθού αθλητικού διευθυντή την Ολγα Ντεμεντίεβα. Η Ρωσίδα δεν θα έχει λόγο στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αλλά στο οργανωτικό και κυρίως στο διοικητικό κομμάτι.

Παράλληλα, οι Γάλλοι εμφανίζουν τελειωμένο και τον αθλητική διευθυντή της Μονακό, Μάικλ Εμενάλο. Η ομάδα του Πριγκιπάτου προσέλαβε τον Νιγηριανό τον Νοέμβριο του 2017, με τον Αφρικανό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, με το όνομά του να βρίσκεται στη λίστα με τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Ριμπολόβλεφ.

Οι Γάλλοι έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μάικλ Εμενάλο, με τον επικεφαλής σκαόυτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο να βρίσκεται στη λίστα του Ρώσου μεγιστάνα. Συγκεκριμένα, το actufoot αναφέρει: «Ανάμεσα στους υποψηφίους αντικαταστάτες του Εμενάλο είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Αντόνιο Κορντόν, που είχε περάσει και στο παρελθόν από το συγκεκριμένο πόστο, ο Κάρλος ντε Φρέιτας που είναι τεχνικός διευθυντής στην Φιορεντίνα, αλλά και ο Λουίς Κάμπος της Λιλ».

Η διοίκηση της Μονακό έχει άριστη άποψη για τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο σύλλογο του Πριγκιπάτου, αλλά και στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο επικεφαλής σκαόυτινγκ των Πειραιωτών αγωνίστηκε στην Μονακό από το 2004 έως το 2010 και συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες της ομάδας.

Από το 2016 που «κρέμασε τα παπούτσια του» βρίσκεται στον Ολυμπιακό, αρχικά ως αθλητικός διευθυντής (2016-2017) και στη συνέχεια ως επικεφαλής σκαόυτινγκ. Μάλιστα, ο Φρανσουά Μοντέστο ήταν αυτός που βρήκε τα… λαβράκια Σισέ και Καμαρά και επέμενε, προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να τους αποκτήσουν. Δύο επιλογές, για τις οποίες δικαιώθηκε, με τους Αφρικανούς να είναι από τα «διαμάντια» των Πειραιωτών. Πλέον, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ριμπολόβλεφ και της Μονακό, γεγονός που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ