Ξάνθη: Χάνει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Καμαρά

Ξάνθη: Χάνει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Καμαρά

Ο 26χρονος αμυντικός στον αγώνα με τον Λεβαδειακό συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τους Κυανέρυθρους και τους Ασπρόμαυρους.

Τις υπηρεσίες του Κάσα Καμαρά θα στερηθεί ο Μίλαν Ράσταβατς στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, για την 25η και 26η αγωνιστική αντίστοιχα, καθώς ο 26χρονος αμυντικός στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό αντίκρισε την 10η κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο άσος από την Μαυριτανία συμπλήρωσε δέκα κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που του αναλογεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους, που είναι προγραμματισμένο για τις 17/3 και στο εντός έδρας με τον Δικέφαλο του Βορρά που θα διεξαχθεί 31/3.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δεν θα τον έχει στη διάθεσή του σε αυτά τα δύο ματς, αλλά θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες τους στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, για την 23η και 24η αγωνιστική αντίστοιχα. Αλλωστε στα Γιάννινα δεν θα παίξει ο Κοβάσεβιτς, γεγονός που δημιουργεί μεγάλο κενό στον άξονα της Ξάνθης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ