Στην επίθεση ο Ατρόμητος για το «ντου» Μελισσανίδη

Στην επίθεση ο Ατρόμητος για το «ντου» Μελισσανίδη

«Εμείς θα επιληφθούμε για τον Ουάρντα, εσείς να απολογηθείτε για τις άσχημες συμπεριφορές του ημιχρόνου που θύμισαν παλιές εποχές» η σκληρή απάντηση του Ατρομήτου μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστου Γαλαριώτη.

Οι εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το αποκλειστικό θέμα του «10» για την μπούκα και το «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στους διαιτητές του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το τι ακριβώς συνέβη στο ΟΑΚΑ.

Είναι αυτές ακριβώς οι άσχημες συμπεριφορές που θύμισαν παλιές εποχές, όπως χαρακτηριστικά τονίζει στο καυστικό του σχόλιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος απαντώντας στους ανθρώπους της ΑΕΚ και όχι μόνο για όσα, κάκιστα, έκανε ο Ουάρντα.

«Ο σεβασμός είναι μια έννοια που πρέπει να ισχύει και από τις δύο πλευρές! Εμείς θα επιληφθούμε για το θέμα του Ουάρντα με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Εσείς όμως θα πρέπει να απολογηθείτε για τις άσχημες συμπεριφορές του ημιχρόνου που θύμισαν παλιές εποχές» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστου Γαλαριώτη, στηλιτεύοντας προφανέστατα την επίθεση Μελισσανίδη στους διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα.

Θέμα που ανέδειξε to10.gr και κανένα άλλο ΜΜΕ της χώρας δεν… είδε ή ακολούθησε. Για τους λόγους βεβαίως που όλοι γνωρίζουμε.

Ο Ατρόμητος όμως πέρασε στην επίθεση ζητώντας να απολογηθεί η ΑΕΚ για τις συμπεριφορές των ανθρώπων της ενώ βεβαίως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν όλα αυτά έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση των αρμοδίων.

Αν θα υπάρξει σε πρώτη φάση αντίδραση ή θα συνεχίσουν και οι υπεύθυνοι το «δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα» για συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ