Θλάση ο Ζιλ Ντίας, αμφίβολος και για Παναθηναϊκό

Θλάση ο Ζιλ Ντίας, αμφίβολος και για Παναθηναϊκό

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον Ζιλ Ντίας, καθώς υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον δύο βδομάδες. Δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/3).

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ζιλ Ντίας υπέστη βαριάς μορφής θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο βδομάδες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός  θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και τα προσεχή ματς με Λαμία, Απόλλωνα, Άρη, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων δημιουργεί νέο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των αναμετρήσεων που έρχονται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, διότι έχει μείνει με μοναδικούς καθαρόαιμους πλάγιους επιθετικούς τον Ντάνιελ Ποντένσε και τον Γιώργο Μασούρα.

Υπενθυμίζουμε πως πέρα από τον Ντίας που θα είναι εκτός για το επόμενο διάστημα, δεν είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που υπέστη ρήξη χιαστού και υπεβλήθη πριν μερικές μέρες σε επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ