Χτυπάει την… πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας ο Σα

Χτυπάει την… πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας ο Σα

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας με τις εμφανίσεις που κάνει με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ζοσέ Σα κάνει αντικειμενικά μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Πόρτο και σε χρόνο ρεκόρ προσπέρασε τον Γιαννιώτη στην ιεραρχία και πήρε γάντια βασικού υπερασπιζόμενος την εστία των ερυθρόλευκων.

Highlights της έως τώρα πορείας του οι εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού με εκείνες κόντρα σε Μίλαν και Μπέτις να ξεχωρίζουν. Όλα αυτά σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχουν τραβήξει την προσοχή του Ομοσπονδιακού προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος που ως γνωστόν έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει στις κλήσεις του τον 26χρονο γκολκίπερ του Ολυμπιακού για τα εντός έδρας ματς κόντρα σε Σερβία και Ουκρανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Μένει να δούμε τελικά αν ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του, πορτιέρο των ερυθρόλευκων, θα μπορέσει να μπει σφήνα μεταξύ των Ρούι Πατρίσιο, Λόπες και Μπέτο στην τριάδα των κίπερ των Ιβήρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ