Το τετ α τετ Λαμπρόπουλου-Μελισσανίδη: «Στη διάθεση της ΑΕΚ, δεν με νοιάζουν τα λεφτά»

Το τετ α τετ Λαμπρόπουλου-Μελισσανίδη: «Στη διάθεση της ΑΕΚ, δεν με νοιάζουν τα λεφτά»

Ο διάλογος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με τον Ελληνα στόπερ και οι διαπραγματεύσεις τους.

Δεν αποκλείεται μετά την επιστροφή των Αντρέ Σιμόες και Τάσου Μπακασέτα με νέα συμβόλαια, να δούμε και την τρίτη. Αυτή του Βασίλη Λαμπρόπουλου!

Ο ίδιος ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα τα είπε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα. Τι του είπε; Οτι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της ΑΕΚ και για το υπόλοιπο της σεζόν για τα κρίσιμα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και για νέο συμβόλαιο με την Ενωση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «εισέπραξε» πολύ θετικά την κίνηση του Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος σε σχέση με την αντιμετώπιση που έτυχε τον περασμένο Νοέμβριο συγκριτικά με τους Σιμόες και Μπακασέτα που είχαν αρνηθεί αμφότεροι πρόταση ανανέωσης με συγκεκριμένα χρήματα.

Και του τόνισε ότι σε λίγες ημέρες θα του απαντήσει τι αποφάσισε αναφορικά με την επιστροφή του ή όχι στα πλάνα της ΑΕΚ.

Αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε άμεσα μια λύση στα στόπερ και δη τον Λαμπρόπουλο με τον οποίο πέρυσι σε πολλά ματς βασικό ο Ισπανός προπονητής κατάφερε πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη και μαζί στέφθηκαν πρωταθλητές μετά από 24 χρόνια.

Από τα τέλη Νοεμβρίου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε εκτός ομάδας μαζί με τους Αντρέ Σιμόες και Τάσο Μπακασέτα. Τελικά και οι δύο με προσωπικές τους… παρεμβάσεις έχτισαν… γέφυρες με τη διοίκηση της ΑΕΚ ξανά και ανανέωσαν αμφότεροι το συμβόλαιο τους μέχρι το 2022 και το 2023 αντίστοιχα.

Και τώρα ο Λαμπρόπουλος που είχε γίνει… θύμα δίχως να φταίει ουσιαστικά, θέλει με τις ίδιες κινήσεις να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα αφού πάντα τόνιζε ότι στόχος του είναι να κάνει και νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Και δεν αποκλείεται ο Μελισσανίδης να πει το τρίτο «ναι» για επιστροφή, λίγους μήνες μετά το τριπλό… κόψιμο στις 25 Νοεμβρίου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ