Τοπαλίδης: «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, φαβορί με την ΑΕΚ

Ο Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος διετέλεσε για ένα διάστημα τεχνικός διευθυντής του Αρη, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και ανέλυσε την ομάδα των κίτρινων, αλλά και το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Βικελίδης.

Τοπαλίδης: «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, φαβορί με την ΑΕΚ | to10.gr

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα, Γιάννης Τοπαλίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στην τωρινή ομάδα των κίτρινων.

Επίσης μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας οτι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι το φαβορί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλίδης:

-Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι είναι στις καλές ομάδες σε ένα αδύναμο πρωτάθλημα. Αυτό το λέω από την αρχή του πρωταθλήματος. Με είχε εντυπωσιάσει στην αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει την φόρμα του.

-Για την κοιλιά που είχε κάνει ο Άρης:

Άλλαξε προπονητή και πρέπει ο καινούριος να βρει τα πατήματα του. Τα δύσκολα παιχνίδια ξεκίνησαν με τον Π.Α.Ο.Κ. Μου αρέσει ο Άρης και έχει μια καλή ομάδα και θα άξιζε να βγει Ευρώπη.

-Για τον στόχο:

Ναι και έχει και ένα πλεονέκτημα ότι μέσα στο Χαριλάου δεν πρέπει να περάσει ομάδα. Πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Τον έχω σαν φαβορί για να πάρει την θέση. Μπορεί να βγει [πέμπτος και πιο πάνω. Ίσως οι τέσσερις πρώτες να μείνουν στη θέση τους.

-Για Άρη -Α.Ε.Κ:

Την έχω παρακολουθήσει την Α.Ε.Κ. Είχε παιχνίδια που ήταν καλή και άλλα που δεν ήταν καθόλου καλή. Τον τελευταίο καιρό οι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ είναι απογοητευμένοι. Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι το φαβορί στο ματς. Αυτά που έχασε ήταν καλός. Και με τον Π.Α.Ο.Κ και με Ολυμπιακό. Είχε ατυχία και έχασε παίζει σημαντικό ρόλο.

-Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

Αν πάρουμε σαν βάση το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χάσει πολύ σε ποιότητα. Καμία ομάδα δεν διακρίθηκε. Και με Δυναμό αποκλειστήκαμε. Ο Π.Α.Ο.Κ από τα έξι παιχνίδια τα πέντε τα έχασε. Αυτό είναι γύμνια.

-Για Εθνική:

Αυτό πρέπει να μας απαντήσουν αυτοί που ασχολούνται γιατί λείπει η ποιότητα. Γιατί δεν πάει καλά το πρωτάθλημα. Χαμηλής ταχύτητας. Το αξιόπιστο αφήστε το στην άκρη γιατί το λένε όλοι αυτό. Είναι μία άλλη συζήτηση. Όταν ο Άρης παίζει στην έδρα του έχει κόσμο. Στις άλλες ομάδες δεν έχει κόσμο στο γήπεδο. Δεν εμπνέεται από αυτό που βλέπει. Αυτό δείχνει πολλά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν ασχοληθεί με αυτό.

-Για το ρεκόρ του Άρη και τα εισιτήρια στην 3η θέση:

Αυτό είναι γιατί και ο Άρης είναι καλός. Έχει δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Αν δεν πήγαινε καλά

-Για Παντελίδη:

Δεν τον γνωρίζω. Αλλά πρέπει να πούμε ότι ήταν στον Αστέρα και ήρθε σε καλύτερη ομάδα. Ο Άρης είναι μέσα στις πέντε καλύτερες στην Ελλάδα. Θα πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη στο έργο ενός πρωταθλητή.

-Για Κάμπος:

Μιλάμε και μου λέει μου λείπει η Ελλάδα και εκεί που ήμουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο