ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ έδωσε το «ΟΚ» για Λαμπρόπουλο

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ έδωσε το «ΟΚ» για Λαμπρόπουλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ στηρίζει την επιστροφή Λαμπρόπουλου και έχει εκφραστεί θετικά.

Ο διάλογος του Βασίλη Λαμπρόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν μία εβδομάδα στα Σπάτα, ήταν ενδεικτικός της θέλησης του Ελληνα στόπερ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την φανέλα της ΑΕΚ και να βοηθήσει το κλαμπ. Μάλιστα, ο Λαμπρόπουλος τόνισε στο αφεντικό της Ενωσης ότι είναι άμεσα διαθέσιμος να βοηθήσει την Ενωση αγωνιστικά, σε μια θέση που εμφανέστατα έχει πρόβλημα με τον «ταλαιπωρημένο» Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να χάνει αρκετά ματς και τον Ούρος Τσόσιτς να διανύει μια κακή σεζόν με πολλά λάθη που συμπαρασύρουν και τον πιο σταθερό Μάριο Οικονόμου. Και η αλήθεια είναι ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός για τον Σέρβο στόπερ.

Έτσι, όταν λείπει ο Τσιγκρίνσκι υπάρχουν αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν κάτι που έγινε απόλυτα εμφανές και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό και απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε δύο ματς που έπαιξε δίδυμο στα στόπερ Οικονόμου – Τσόσιτς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη εκφραστεί θετικά για την επιστροφή Λαμπρόπουλου στα πλάνα του, ενός παίκτη που συνεργάστηκε άψογα πέρυσι και προφανώς μπορεί να υπηρετήσει πιο καλά αυτό που ζητά ο Ισπανός προπονητής. Ετσι, μετά και το «ΟΚ» του Χιμένεθ, η μπάλα είναι στα… πόδια του Μελισσανίδη. Ο ίδιος αποφασίζει για το θέμα και αν τελικά επιστρέψει ο Λαμπρόπουλος άμεσα, ενώ άκουσε και τον ποδοσφαιριστή να εκφράζεται θετικά για νέο συμβόλαιο.

Αλλωστε από το 2014 που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ μέχρι σήμερα έχει βελτιωθεί, έχει βοηθήσει και έχει βοηθηθεί πολύ (πήρε νέο συμβόλαιο όντας τραυματίας και το εκτίμησε) και θα ήθελε να κάνει και τρίτο συμβόλαιο στα «κιτρινόμαυρα» με την επιβράβευση που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να λάβει, ενώ δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια και στους προπονητές του.

Πλέον, ο Μελισσανίδης θα απαντήσει προσεχώς στον ίδιο τον Λαμπρόπουλο και από εκεί θα φανεί αν πετύχει και το 3/3 στις επιστροφές, μετά και από την θετική εξέλιξη στις υποθέσεις του Αντρέ Σιμόες και του Τάσου Μπακασέτα που υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 και το 2022 αντίστοιχα. Και τελευταίος έμεινε ο παίκτης που οι περισσότεροι στα Σπάτα θεωρούν ότι ήταν το… θύμα από τα απόνερα της έντασης μετά την ήττα στο Αγρίνιο στα τέλη Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ