Εγκαίνια για το νέο αθλητικό κέντρο προς τιμήν του Χουλιάν Κουέστα (vids+pic)

Εγκαίνια για το νέο αθλητικό κέντρο προς τιμήν του Χουλιάν Κουέστα (vids+pic)

Στη γενέτειρα του Ισπανού τερματοφύλακα, Καμποτεχάρ, το προπονητήριο που φέρει το όνομά του ανακαινίστηκε και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση.

Ο Χουλιάν Κουέστα έχει κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σεβίλλης και της Αλμερία, αλλά και στο πολωνικό με αυτή της Βίσλα Κρακοβίας και πλέον και στο ελληνικό ως παίκτης του Άρη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει τιμηθεί από την ιδιαίτερη πατρίδα του, Καμποτεχάρ, και εδώ και τέσσερα χρόνια το αθλητικό κέντρο της περιοχής της Γρανάδα φέρει το όνομά του. Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η ανακατασκευή του, στην οποία συνέβαλε και ο ίδιος.

Ο Κουέστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου, τονίζοντας: «Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια να καταστήσετε δυνατή την ανακατασκευή του αθλητικού κέντρου. Είναι ευτυχία να περιβάλλεσαι από θαυμάσιους ανθρώπους, όπως αυτούς που υπάρχουν σε αυτή την πόλη, έχετε βάλει όλοι το λιθαράκι σας. Θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί σήμερα, αλλά ήταν αδύνατο λόγω της δουλειάς μου, ελπίζω να καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ πολύ!».

https://www.instagram.com/p/Bub-LcaB9Mh/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ