Χωρίς Κρίστιτσιτς στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς Κρίστιτσιτς στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς Κρίστιτσιτς στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς τον Νέναντ Κρίστιτσιτς αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, καθώς ο Σέρβος μέσος ένιωσε μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο του και στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα ακολούθησε ατομικό, με τον Μανόλο Χιμένεθ όπως ήταν φυσικό να προτιμά να τον αφήσει εκτός από την στιγμή που δεν ήταν 100% καλά. Περισσότερο, επί της ουσίας, για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Σέρβο και δεν χρειάστηκαν καν να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν λογικό, εκτός για το ματς με τον Άρη έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ναι μεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και γυμνάζεται κανονικά, αλλά έχει στα πόδια του μόλις… μιάμιση προπόνηση, με αποτέλεσμα να μείνει και εκείνος στην Αθήνα. Όπως και ο Νίκλας Χουλτ που ακολούθησε (και σήμερα) το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και αμέσως μετά το πρόγραμμα στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη…

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ