Μπίσεσβαρ: «Παίρνουμε ενέργεια όσο πλησιάζουμε τους στόχους μας»

Μπίσεσβαρ: «Παίρνουμε ενέργεια όσο πλησιάζουμε τους στόχους μας»

Ο Ολλανδός παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξέφρασε τις σκέψεις του στη Nova για την τελική ευθεία της σεζόν πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για τις απουσίες του Δικέφαλου και την έξτρα δουλειά που θα έχει ο ίδιος: «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που έγινε. Στεναχωριέμαι για τον Δημήτρη (Πέλκας). Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε τον Δημήτρη και τον Ομάρ, έχουμε όμως πολλούς παίκτες και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα από τα συνεχόμενα παιχνίδι, το ψυχολογικό ή το σωματικό: «Κοιτάξτε είναι έτσι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Αν θέλεις να παίζεις πρέπει να μπορείς να αντέξεις τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε αποθεραπείες και να είμαστε φρέσκοι στον αγώνα ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν, χωρίς να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν και όσο πιο κοντά φτάνουμε στους στόχους μας, παίρνουμε ενέργεια ο ένας από τον άλλον και θέλουμε τα ίδια πράγματα. Όλοι προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να έρθουν οι νίκες. Πρέπει να καταθέσουμε στο γήπεδο ότι έχουμε».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Νομίζω ότι όλοι βοηθούν και έχουμε ήδη καλή χημεία μεταξύ μας. Είναι καλό γιατί τα παιδιά μπήκαν σε ένα δεμένο γκρουπ και προσαρμόστηκαν γρήγορα, ώστε να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν άμεσα ώστε η ομάδα να μείνει φρέσκια. Το κλειδί είναι το καλό κλίμα που έχει η ομάδα και βοηθάει τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες. Όλοι βοηθήσαμε τα παιδιά που ήρθαν και θέλουμε να τους βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε το θέμα του συμβολαίου. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο, αλλά θα μου άρεσε να μείνω εδώ και να κλείσω την καριέρα μου. Είναι ένα θέμα που δεν με αφορά τόσο. Αυτά είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους. Έχω ακόμα τρία χρόνια μπροστά μου. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Έχουν υψηλούς στόχους και διαθέτουν μία καλή και νεανική ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλουν να κερδίσουν εμάς που είμαστε πρώτοι. Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά νομίζω εξαρτάται από εμάς».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, με δημιουργία από τα άκρα αλλά και τον άξονα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ