Περιμένοντας Ζαμπά και Μίσιτς

Περιμένοντας Ζαμπά και Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του με μια προπόνηση σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι Ζαμπά και Μίσιτς.

Ο Δικέφαλος ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με μια προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Μπορεί οι Ασπρόμαυροι να έχουν αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο παραμένει η υποχρέωση για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, μετά το 1-1 επί του συμπολίτη Άρη, που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών από το δεύτερο Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει τρόπους, προκειμένου να καλύψει τα κενά, που προκύπτουν από τις απώλειες βασικών παικτών, όπως είναι αυτές των Πέλκα και Ελ Καντουρί. Επίσης, σήμερα θα πληροφορηθεί αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζαμπά και Μίσιτς. Ο Βραζιλιάνος, χθες ακολούθησε ένα τμήμα της προπόνησης και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ κι ο Κροάτης συμμετείχε σ’ ένα κομμάτι του προγράμματος που αφορούσε την τακτική.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα ενδεκάδας, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Ολιβέιρα σε θέση επιτελικού μέσου, βάζοντας στις πλευρές της επίθεσης τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ. Σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο επιστρέφουν οι Βαρέλα (παρτενέρ του Κρέσπο στα στόπερ) και Μαουρίσιο (δίπλα στον Σάκχοφ στα αμυντικά χαφ) Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Πασχαλάκης, οι Μάτος και Βιεϊρίνια θα είναι οι ακραίοι μπακ, ενώ ο Άκπομ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αντί του Σφιντέρσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ