Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι 18 παίκτες που πήρε ο Δώνης για τη μάχη με τον «Δικέφαλο».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτή βρίσκονται ο Γιόχανσον, ο οποίος εξέτισε στη Νέα Σμύρνη την ποινή του, ο Ινσούα που θα παίξει με μάσκα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα Γιάννινα και ο νεαρός Εμμανουηλίδης έπειτα από την τιμωρία που είχε για πειθαρχικά παραπτώματα.

Αντίθετα, εκτός είναι οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Μουνιέ, ο Στάικος λόγω ίωσης και οι Οικονόμου, Βέργος, Παντελάκης, Αρμενάκας. Ο Οικονόμου δεν είναι ουσιαστικά στις επιλογές του Δώνη, ο Βέργος θεωρείται τρίτος κι ενίοτε και τέταρτος επιθετικός και ο Αρμενάκας δεν είναι ακόμα έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και προσαρμογής στα τακτικά «θέλω» του προπονητή του. Όσο για τον Παντελάκη επίσης δεν είναι στις προτιμήσεις του Δώνης για την άμυνα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ με 3-4-2-1. Ο Διούδης στο τέρμα, οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης στα μετόπισθεν, ο Γιόχανσον δεξί μπακ χαφ κι ο Ινσούα αριστερό. Στα χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Κάτσε και οι τρεις μπροστά οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα. Δεν αποκλείεται, όμως, να δούμε σχηματισμό 4-3-3 με τον Χρήστο Δώνη στον άξονα και τον Πούγγουρα εκτός.

Αναλυτικά, η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ