Παντελίδης: «Είχαμε ανάγκη μια νίκη σε ντέρμπι»

Παντελίδης: «Είχαμε ανάγκη μια νίκη σε ντέρμπι»

Ο προπονητής του Άρη εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στη δουλειά των παικτών του, που φαίνεται από την καλή πορεία του Άρη το τελευταίο διάστημα στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσε πως ο Άρης χρειαζόταν μια νίκη σε ντέρμπι και την πέτυχε για πρώτη φορά φέτος, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό το θετικό κλίμα να διατηρηθεί.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Το ότι είναι δίκαιη νίκη δεν το αμφισβητεί κανείς. Είχε προβλήματα ο αντίπαλος αλλά και εμείς ήμασταν σε εξαιρετική μέρα και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται σχετικά εύκολο ενώ δεν ήταν. Αμυνόμαστε καλά και αυτό μας έχει βοηθήσει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Φοβήθηκα μέσα στην εβδομάδα γιατί είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τα παιδιά δεν επαναπαύτηκαν και με διέψευσαν. Τους είπα πως αυτοί είναι η αιτία της καλής πορείας της ομάδας και η δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί.

Επίσης είπα στα παιδιά ότι μπορεί να είμαστε καλά το τελευταίο διάστημα αλλά είχαμε ανάγκη μια νίκη σε ντέρμπι. Είμαστε μία νίκη πιο κοντά στον τελικό ματς στόχο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη βοήθεια και μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για τις οδηγίες του που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές: «Για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται δουλεύοντας να παίρνεις αποτελέσματα. Έτσι υπηρετούν καλύτερα οι παίκτες το πλάνο. Υπήρχε ένα δύσκολο διάστημα, από τη στιγμή που άλλαξε αυτό έγινε πιο εύκολη η δουλειά μου».

Για την καλή εμφάνιση του Βαλεριάνου, που δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση: «Όποιος το διάστημα που δεν συμμετέχει στη βασική 11αδα ή έχει μικρό χρόνο συμμετοχής δουλεύει όπως ο Βαλεριάνος μπορεί να τα καταφέρει. Είναι σημαντικό αυτοί που έρχονται από τον πάγκο για βοήθεια να είναι καλά, τότε υπάρχει υγεία. Είχα πει παλιότερα ότι η ομάδα αυτή δεν είχε χαρά, αυτό έχει αλλάξει, το σημαντικό είναι να διατηρηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ