Η κριτική της ΑΕΚ για το ματς με τον Αρη

Η κριτική της ΑΕΚ για το ματς με τον Αρη

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το ματς με το Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, παρουσίασε νευρικότητα στο παιχνίδι της και πολλά αμυντικά κενά και ηττήθηκε με 2-0 από τον δυναμικό και ψυχωμένο Άρη. Διαβάστε τα πεπραγμένα των παικτών της Ένωσης.

Βασίλης Μπάρκας: Έβγαλε πολλές φάσεις, αλλά και στα γκολ δεν έκανε… όσα έπρεπε. Στο 11’ απέκρουσε το σουτ του Κόρχουτ, στο 15’ μπλόκαρε το σουτ του Γιουνές, στο 32’ το 1-0 έγινε με κόντρα αλλά μπορούσε να είχε καλύτερες αντιδράσεις, ενώ στο 56’ έβγαλε το τετ α τετ του Γκαρσία. Στο 70’ ήταν ανήμπορος να βγάλει το 2-0 και εν συνεχεία είχε μια καλή αντίδραση. Προσέθεσε ακόμη μια μέτρια εικόνα στο τελευταίο διάστημα.

Μιχάλης Μπακάκης: Πνευματικά δεν ήταν στο ματς. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο Ελληνας μπακ ως αριστερός μπακ με τον Γκαρσία αντίπαλο στην πλευρά του. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να μπει ο Σβάρνας λόγω τραυματισμού.

Ούρος Τσόσιτς: Για ακόμη μια φορά από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο γήπεδο. Κακές τοποθετήσεις, άσχημες αντιδράσεις στις προσωπικές μονομαχίες και για ακόμη μια φορά προβληματίζει… Δείχνει να είναι πολύ πίσω από το επίπεδο της ΑΕΚ.

Μάριος Οικονόμου: Όσο δεν έχει δίπλα του στόπερ με ποιότητα και καθαρό μυαλό θα επηρεάζεται άμεσα και αυτός. Σε πολλές φάσεις δεν είχε αποτελεσματικές αντιδράσεις και εκτέθηκε.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έπαιξε και δεξί μπακ για περίπου μία ώρα και μετά για ένα μισάωρο αριστερό. Κατάφερε να μην φανεί πουθενά…

Τάσος Μπακασέτας: Ξεκίνησε ως αριστερό μπακ, έπαιξε δεξί χαφ και επέστρεψε ξανά ως αριστερό μπακ χαφ. Παρότι είχε διάθεση και φιλότιμο δεν βοήθησε και πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες. Προφανώς και δεν μπορεί να περιμένει πολλά η ΑΕΚ για περισσότερο από… ένα ματς.

Αντρέ Σιμόες: Κατώτερος του μετρίου… Ο Πορτογάλος χαφ ήταν αποκαρδιωτικός ανασταλτικά και χωρίς καθαρό μυαλό. Προφανώς και επηρεάζει αυτό όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Αλεφ: Πιο ορεξάτος από τον Σιμόες και με περισσότερη ενέργεια. Στο 53’ άγγιξε το γκολ με κεφαλιά, αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του. Ωστόσο, ένας χαφ προφανώς και δεν είναι αρκετός και ο Βραζιλιάνος αδυνατεί να σηκώσει όλη την ομάδα πάνω του…

Πέτρος Μάνταλος: Σποραδικές καλές ενέργειες και μια αναιμική εμφάνιση. Έκανε μια μπαλιά μισό-γκολ στο 53’ στον Αλεφ και… τέλος. Από ουσία μηδέν, όταν η ΑΕΚ δεν πατάει καλά.

Μάρκο Λιβάγια: Στο πρώτο ημίχρονο στο 28’ και στο 38’ έφτιαξε δύο καλές φάσεις και… τέλος. Τίποτε περισσότερο, δίχως κίνητρο και δίχως διάθεση.

Εζεκίελ Πόνσε: Αφαντος στο παιχνίδι. Πάλεψε για μπάλες και… μπάλες δεν πήρε. 90 λεπτά και κάτι δίχως φάση ο βασικός φορ της ΑΕΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στράτος Σβάρνας: Μπήκε στο ημίχρονο για να παίξει στα στόπερ και παρά τα λάθη του και την νευρικότητα έδειξε τουλάχιστον φιλότιμο να παλεύει σε όποια φάση μπορεί.

Λούκας Μπογέ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε αριστερό χαφ και μετά δεξιά. Πήρε σουτ, αλλά δίχως αποτελεσματικότητα.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε στο 75’ αντί του Λιβάγια, αλλά είχε μόνο ένα σουτ και μετά απολύτως τίποτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ