Μάχη μεταξύ Βιεϊρίνια, Άκπομ και Ολιβέιρα

Μάχη μεταξύ Βιεϊρίνια, Άκπομ και Ολιβέιρα

Οι τρεις παίκτες του Δικέφαλου διεκδικούν το βραβείο της ομάδας για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο.

Τρία πανέμορφα γκολ παικτών του ΠΑΟΚ μπαίνουν στη μάχη για τον τίτλο του «Regency Casino Best Goal» Φεβρουαρίου, για το οποίο θα αποφασίσει μέσω ψηφοφορίας ο κόσμος του Δικέφαλου.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος φορ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έβαλε τη σφραγίδα του και σημάδεψε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα υπέροχο γκολ. Ο «AΚ47» πίεσε τον Σίσε, έκλεψε τη μπάλα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Σα για το τρίτο γκολ του Δικεφάλου στον θρίαμβο στο ντέρμπι κορυφής στον οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1.

Υποψηφιότητα για πρώτη φορά για βραβείο του μήνα βάζει και ο Σέρζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος στο ντεμπούτο του στη Super League Σoυρωτή βρήκε δίχτυα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (νίκη 5-1 για τον ΠΑΟΚ), όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στα πόδια του και με έναν κεραυνό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουάντερσον.

Τέλος τo repeat θα κυνηγήσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά την κατάκτηση του βραβείου τον Ιανουάριο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο είναι απολαυστικός. Έχει ηγετική παρουσία σε κάθε αναμέτρηση και αυξημένη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Είναι πάντα εκεί όταν η ομάδα τον χρειάζεται και την οδηγεί στους στόχους της.

Στο ντέρμπι με τον Άρη πέτυχε μία… γκολάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Ελ Καντουρί του έστρωσε την μπάλα και αυτός με ένα «μαγικό» σουτ νίκησε τον Κουέστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ