Ρόουζ: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Ρόουζ: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Ο 27χρονος στόπερ μίλησε για το γκολ του, που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, και τη διάθεσή του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και μετά το καλοκαίρι.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη πέτυχε στη χτεσινή (02/03) νίκη επί της ΑΕΚ ο Λίντσεϊ Ρόουζ, πραγματοποιώντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, όπως και το σύνολο των συμπαικτών του. Ο Γάλλος στόπερ, που είναι δανεικός από τη Λοριάν μέχρι το καλοκαίρι, εξέφρασε μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το ματς την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους κίτρινους και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ήταν μια φανταστική βραδιά για μένα και την ομάδα. Κερδίσαμε δίκαια με 2-0, μπορούσαμε και περισσότερα γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες και από την άλλη η ΑΕΚ δεν μας απείλησε καθόλου. Χαίρομαι που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα. αλλά όλοι έπαιξαν πολύ καλά . Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας, ήταν φοβερή η συμπαράσταση».

Για το πώς περνάει στον Άρη: «Νιώθω φανταστικά. Εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ ωραία στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. Είναι όλα πολύ ωραία. Θέλω να μείνω στον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ