Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Η διαχείριση ενός υπερταλέντου και το παράδειγμα «Λάμπρου»

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Η διαχείριση ενός υπερταλέντου και το παράδειγμα «Λάμπρου»

Ο Παναθηναϊκός προστατεύει τον Εμμανουηλίδη, προφυλάσσει την «περιουσία» του και με τους χειρισμούς Δώνη, Νταμπίζα, προσπαθεί να την κατοχυρώσει.

Το προηγούμενο διάστημα από to10.gr είχατε ενημερωθεί για τα εφηβικά τερτίπια του. Αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας του να τον «συνετίσει» και να τον βάλει στον ίσιο δρόμο, στον δρόμο της σωστής ποδοσφαιριστής ανέλιξης, βάσει των απεριόριστων ικανοτήτων του.

Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο 18χρονος επιθετικός τιμωρήθηκε πρόσφατα για διπλό πειθαρχικό παράπτωμα από τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Αλλά το χειρότερο είναι πως τα παραπτώματά του δεν είναι μόνο δύο και κυρίως, δεν μειώνονταν μέχρι πρόσφατα, παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις (σε κάθε τόνο) που του είχαν γίνει από τους Πράσινους.

Ο γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 2000 επιθετικός, είναι η μεγάλη ελπίδα του Τριφυλλιού, ένας παίκτης που έχει τραβήξει την προσοχή μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και από τον οποίο ο σύλλογος υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποκομίσει μεγάλα έσοδα. Αυτό, βεβαίως, είναι πλέον στη σφαίρα του υποθετικού. Διότι με την τροπή που παίρνει η καριέρα του Εμμανουηλίδη, ο φόβος να χαθεί ένα γνήσιο wonderkid στη μετριότητα, είναι εξαιρετικά ορατός.

Η επιστροφή του στην αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό μήνυμα, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον σύλλογο. Διότι η «εκπαιδευτική διαδικασία» στην οποία τον έχουν βάλει Δώνης, Νταμπίζας και συνολικά ο σύλλογος, δείχνει να πιάνει τόπο. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί και μέσα στο γήπεδο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει καταφέρει να προστατέψει την περιουσία του.

Μάλιστα, το χειρότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει γνώση και πληγές από «χαμένες περιουσίες». Με την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου, ενός εξίσου σπουδαίου ταλέντου, που χάθηκε χωρίς ο σύλλογος να αποκομίσει το παραμικρό όφελος και πλέον διαπρέπει, να μην έχει ξεχαστεί από τους Πράσινους. Οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν και να μην χάσουν, αλλά και να μην χαθεί το ταλέντο του Εμμανουηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ