Παλικαρίσια ισοπαλία για την Λάρισα (0-0)

Παλικαρίσια ισοπαλία για την Λάρισα (0-0)

Η Λάρισα πήρε τον βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ και φωνάζει για την διαιτησία του Ευαγγέλου. Δεν δόθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο 84’. Τέσσερις ανακοινώσεις έβγαλε η ΑΕΛ κατά του Ευαγγέλου στην διάρκεια του αγώνα.

Η Λάρισα κατάφερε να μείνει «όρθια» στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ καθώς η θεσσαλική ομάδα απέσπασε ισοπαλία (0-0) και οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα για τον ΟΦΗ τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, καθώς οι Κρητικοί «καίγονταν» για νίκη απέναντι στους «βυσσινί» αλλά δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

Δεν έδωσε πέναλτι στην Λάρισα ο Ευαγγέλου

Στο παιχνίδι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως η Λάρισα έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για την φάση στο 84’, όταν ο Μιχόγεβιτς τραβάει στην περιοχή τον Μόρα αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ των Θεσσαλών. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν με τέσσερις ανακοινώσεις στην διάρκεια του αγώνα την δυσαρέσκεια τους για τις αποφάσεις του διαιτητή και σίγουρα η απόφαση του Ευαγγέλου στο 84’ δεν ήταν σωστή. Υπήρχε πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και ότι… καλύτερο έχουν δει τα μάτια μας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έλειψαν οι μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο στα πρώτα 45λεπτά της αναμέτρησης και δημιούργησε μια καλή φάση για να σκοράρει. Ο Σόουζα βρέθηκε σε καλή θέση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Λάρισας, Κρίστινσον.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Λάρισα εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, που είχαν να κάνουν με την διαιτησία του Ευαγγέλου. Οι βυσσινί εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους για τις αποφάσεις του διαιτητή στα πρώτα 45 λεπτά αλλά υπήρξε και συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει μεγάλη ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ, όταν ο Σακόρ σούταρε από πολύ καλή θέση μετά από πάσα του Νέιρα, αλλά ο Γκοΐκοβιτς έβαλε το σώμα του και η μπάλα κόντραρε στον μεσοαμυντικό των φιλοξενούμενων.

Αναφερθήκαμε στην τρίτη ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάρισα, αυτή την φορά στο δεύτερο μέρος και αφορμή ήταν ένα λάθος του διαιτητή Ευαγγέλου, ο οποίος δεν καταλόγισε φάουλ σε καλή θέση υπέρ της θεσσαλικής ομάδας. Η τρίτη ανακοίνωση των Θεσσαλών ήταν σκληρή με τον διαιτητή Ευαγγέλου να είναι στο «στόχαστρο» της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι Θεσσαλοί πάντως έβγαλαν και τέταρτη ανακοίνωση δεκαπέντε λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης, εκφράζοντας ξανά την έντονη δυσαρέσκεια τους για τις αποφάσεις του διαιτητή Ευαγγέλου. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και δεν χωρά αμφιβολία πως η Λάρισα πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα του ΟΦΗ.

Το «κλειδί»: Η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων παίρνει εξαιρετικό βαθμό, καθώς οι παίκτες της Λάρισας δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Κρήτης να απειλήσει την εστία του Κρίστινσον. Το 10άρι: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φατιόν, με τον αμυντικό μέσο της Λάρισας να επιβεβαιώνει πως είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της Λάρισας την φετινή σεζόν.

Στον πάγκο: Ο Νέιρα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού καθώς οι γηπεδούχοι περίμεναν περισσότερα από τον Αργεντίνο μέσο.

Γιατί κόουτς: Ο Χάιμε Βέρα σίγουρα θα μπορούσε να κάνει νωρίτερα τις δύο αλλαγές του, καθώς άργησε να περάσει στο ματς τον Γιακουμάκη για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του.

ΟΦΗ – Λάρισα 0-0
Διαιτητής: Ευαγγέλου
Γκολ:
Κίτρινες κάρτες: 55′ Νέιρα, 84′ Κοροβέσης – 58′ Ζίβκοβιτς, 78′ Μπέρτος, 79′ Λεοζίνιο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης (46’ Πάρσον), Βαζ (72’ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Σόουζα.

Λάρισα: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (92’ Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79’ Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (63’ Σεσέροβιτς), Φατιόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ