Ατρόμητος – Πανιώνιος 3-0

Ατρόμητος – Πανιώνιος 3-0

Οι Περιστεριώτες νίκησαν τον κουρασμένο Πανιώνιο με 3-0 και έπιασαν την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Πανιωνίου στο 10’ καθώς ο Ντουρμισάι δεν ήταν οφσάιντ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος επί του Πανιωνίου με 3-0, με την ομάδα του Περιστερίου να πιάνει την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς. Οι Περιστεριώτες «καθάρισαν» ουσιαστικά το ματς με την συμπλήρωση 25 λεπτών όταν και προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για γκολ του Ντουρμισάι που ακυρώθηκε λανθασμένα στο 10’.

Ο Ατρόμητος έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι και δεν χωρά αμφιβολία πως οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παικτών του Πανιωνίου. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε κάνει υπερπροσπάθεια την περασμένη Τετάρτη παίζοντας 120 λεπτά στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ντουρμισάι

Ο Πανιώνιος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Ντουρμισάι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό,Νατσιόπουλο. Ο επιθετικός του Πανιωνίου σκόραρε αλλά ο Ζαχαριάδης είχε σφυρίξει μετά την υπόδειξη του βοηθού. Ήταν πάντως μια λανθασμένη υπόδειξη και οι κυανέρυθροι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για το γκολ που ακυρώθηκε. Δεν υπήρχε οφσάιντ και το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Μια ακόμα διαιτητική απόφαση εις βάρος των κυανέρυθρων, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Καθάρισε» σε εφτά λεπτά ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι του Κουλούρη στο 18’. Πέναλτι το οποίο έκανε ο Μαξίμοβιτς κρατώντας μέσα στην περιοχή τον επιθετικό του Ατρόμητου. Ο Κουλούρης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 25’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με αυτογκόλ του Μπανανά (έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του) και ο Ατρόμητος πήρε «αέρα» δύο τερμάτων.

Γκολάρα Ενσικουλού και 3-0

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε για τους Περιστεριώτες και το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ. Αυτή την φορά σκόρερ ήταν ο Ενσικουλού με τον άσο της ομάδας του Κάναντι να πετυχαίνει ωραίο γκολ στο 53’.

Το «κλειδί»: Ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 25’ με το αυτογκόλ του Μπανανά και κάπου εκεί τελείωσαν όλα σε ότι αφορά την έκβαση της αναμέτρησης.

Το 10άρι: Ο Ενσικουλού έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ για την ομάδα του Περιστερίου.

Στον πάγκο: Ο Μαξίμοβιτς έκανε πέναλτι στον Κουλούρη σε φάση που δεν υπήρχε κίνδυνος για την εστία του Πανιωνίου.

Γιατί κόουτς: Οι παίκτες του Πανιωνίου ήταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Τετάρτης στο Κύπελλο και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Άκης Μάντζιος ήξερε καλά πως η κούραση ήταν ένα θέμα που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει.

Ατρόμητος – Πανιώνιος 3-0

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Γκολ: 18’ πεν. Κουλούρης, 25’ Μπανανά (αυτογκόλ), 53’ Ενσικουλού

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Κατράνης, Ενσικουλού (73’ Μπρούνο), Κουλούρης, Μανούσος (73’ Κωτσόπουλος).

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Μανιάτης (62’ Άρτσε), Μαξίμοβιτς, Κότσιτς, Μπουμάλ, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς (74’ Καμαρά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ