Λεβαδειακός – Λαμία 1-1

Λεβαδειακός – Λαμία 1-1

Στο 1-1 έμειναν Λεβαδειακός και Λαμία, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο πολύτιμους για τη «μάχη» της σωτηρίας βαθμούς και τη Λαμία να συνεχίζει για 6ο σερί ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) αήττητη. Σε δεινή θέση οι Βοιωτοί.

Η Λαμία πέτυχε μεσοβδόμαδα μια ιστορική πρόκριση επί του Ολυμπιακού για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά όπως τόνισε και ο προπονητής της σε δηλώσεις του μετά το ματς με τους Ερυθρόλευκους, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στη «μάχη» της παραμονής.Η ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να ανασαίνει με σχετική άνεση, όντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μα κάθε παιχνίδι έχει την κρισιμότητά του για τους παίκτες του Μάκη Χάβου.

Ο Λεβαδειακός από πλευράς του, είναι σε πολύ πιο δεινή θέση. Εντός της επικίνδυνης ζώνης, το φάντασμα του υποβιβασμού πλανάται στη Λιβαδειά και το παιχνίδι κόντρα στους Λαμιώτες προσφερόταν για ένα τρίποντο – ανάσα παραμονής.

Τελικώς, αμφότερες συμβιβάστηκαν με το 1-1, που διαμορφώθηκε μέσα σε πέντε λεπτά, με τους Βοιωτούς να προηγούνται με τον Αντιλέχου στο 39′ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Πίτι στο 44ο λεπτό. Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό που ενώ προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να κατακτήσει ένα άκρως σημαντικό «τρίποντο»

Με το τελικό 1-1, οι Βοιωτοί έφτασαν στους 20 βαθμούς και αποσπάστηκαν 2 από τον ΟΦΗ, ενώ οι Λαμιώτες έφτασαν την Ξάνθη στους 28.

Όλη η ουσία του παιχνιδιού, «χώρεσε» μέσα σε λίγα λεπτά, συγκεκριμένα από το 39′ ως το 43′, όταν και μπήκαν και τα δύο τέρματα που καθόρισαν την αναμέτρηση. Χωρίς μεγάλες φάσεις το παιχνίδι, ήθελε… γερό στομάχι και υπομονή για να το παρακολουθήσεις ως το τέλος. Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά, η Λαμία προσπάθησε να ισορροπήσει στη συνέχεια. Οι αξιόλογες φάσεις ήταν ελάχιστες, με τον Λεβαδειακό να βρίσκει πρώτος το γκολ και τη Λαμία να έχει απάντηση.

Πιο αναλυτικά, ο Αντιλέχου με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι ύστερα στα δίχτυα του Σαράνοφ. Οι φιλοξενούμενοι, έφεραν το ματς στα ίσα όμως, μόλις λίγα λεπτά αργότερα. Ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε τελικώς στα δίχτυα για το 1-1!

Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά την ομάδα του Χάβου, με το 1-1 να παραμένει ως το τελικό σφύριγμα. Ένα αποτέλεσμα που δεν απογοητεύει τη Λαμία, που έφτασε τους 28 βαθμούς, αλλά βάζει σε μπελάδες τον Λεβαδειακό που σπατάλησε ένα ματς στα μέτρα του και παρέμεινε σε κίνδυνο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Ρεχιασβίλι, Ντιόγκο (46′ Παντελιάδης), Αντιλεού, Μέλεγκ (55′ Στανόγεβιτς), Καραχάλιος (81′ Ιωαννίδης), Κονέ, Νανζίς, Μαρκόβσκι.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (81′ Τομάς), Πίτι (89′ Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπαράλες (65′ Επστάιν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ