Ολυμπιακός: «Να βρεθούν οι δράστες» – Δίπλα στον Γιάννη ο Μαρτίνς και οι παίκτες (pic)

Ολυμπιακός: «Να βρεθούν οι δράστες» – Δίπλα στον Γιάννη ο Μαρτίνς και οι παίκτες (pic)

Ο Γιάννης Αλαμπασύνης βρέθηκε στο Ρέντη και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση, με την ΠΑΕ να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία και να ζητάει τη σύλληψη των δραστών της άνανδρης επίθεσης στο Παπαστράτειο.

Την ευκαιρία να δει από κοντά τα ινδάλματά του και να παρακολουθήσει την προπόνηση του Ολυμπιακού είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Αλαμπασύνης, ο οποίος χθες το απόγευμα ήταν ένας από τους φιλάθλους που έπεσε θύμα της άνανδρης επίθεσης στο Παπαστράτειο.

Ο άτυχος φίλαθλος των Πειραιωτών μετά από πρωτοβουλία των Πέδρο Μαρτίνς και Βασίλη Τοροσίδη βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης (4/3).

Οι Ερυθρόλευκοι απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Γιάννη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα τμήματα του συλλόγου και τα υποστηρίζει με την παρουσία του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και κάλεσε τον Υπουργό Αθλητισμού και τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν επιτέλους δράση, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ