Κάναντι: «Θα ήμασταν πιο ψηλά, αλλά κάποια αστεία σφυρίγματα μας άφησαν πίσω»

Κάναντι: «Θα ήμασταν πιο ψηλά, αλλά κάποια αστεία σφυρίγματα μας άφησαν πίσω»

Ο Αυστριακός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρομήτου και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και έπιασε στην 3η θέση την ΑΕΚ.

Η εξαιρετική εμφάνιση των γηπεδούχων ικανοποίησε απόλυτα τον Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο για την έξοδο στην Ευρώπη και το Europa League.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ατρόμητος θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «κάποιες αστείες διαιτητικές αποφάσεις, κάποια αστεία πέναλτι» τον έχουν αφήσει πίσω.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε επίσης και για την τιμωρία του Αμρ Ουάρντα, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός γνωρίζει ότι έχει κάνει λάθος και επισήμανε ότι το θέμα πλέον το χειρίζεται η διοίκηση του Ατρομήτου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη και για τους τρεις βαθμούς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για το Europa. Είχαμε καλές συνεργασίες, καλές ομαδικές προσπάθειες και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι νικήσαμε με αυτό το σκορ ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για τους στόχους που έχουμε φέτος. Συνολικά, κάναμε καλά, πολύ μικρά πράγματα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο με παίκτες όπως ο Ντουρμισάι και ο Σπιριντόνοβιτς».

Για τον Ουάρντα: «Γνωρίζει και ο ίδιος ότι έχει κάνει λάθος. Είναι ένα θέμα το οποίο το χειρίζεται η διοίκηση. Μίλησα μαζί του. Γνωρίζει τι λάθος έχει κάνει, μίλησε και με τη διοίκηση και αυτό είναι το όλο ζήτημα».

Για το αν είναι νωρίς να μιλάμε για το μέλλον του στον Ατρόμητο: «Είναι πολύ νωρίς, πολύ πρόωρο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας. Είδαμε και πόσο καλή μπάλα έπαιξε ο Άρης χθες, οπότε δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να έχει υψηλότερες βλέψεις: «Δεν εξαρτάται μόνο από μας. Ξέρετε ότι είχαμε βρεθεί και σε υψηλότερες θέσεις, αλλά κάποιες αστείες διαιτητικές αποφάσεις, κάποια αστεία πέναλτι μας άφησαν πίσω. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ