Ολυμπιακός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σισέ

Ολυμπιακός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σισέ

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ ανέβασε πυρετό και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνη, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4/3, 19:00) τον Παπέ Αμπού Σισέ προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο, ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ δεν έμεινε εκτός για λόγους τακτικής, αλλά λόγω ίωσης.

Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός ανέβασε πυρετό και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει και για να τον προφυλάξει αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Υπενθυμίζουμε για τον αγώνα της Ριζούπολης ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Ζιλ Ντίας, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μαντί Καμαρά και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 ματς πρωταθλήματος και έχει πετύχει 1 γκολ, ενώ συνολικά έχει παίξει σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει 2 γκολ σε 1.980 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ