Παναιτωλικός: Θλάση ο Μοράρ

Παναιτωλικός: Θλάση ο Μοράρ

Ο Ρουμάνος επιθετικός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αστέρα και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση.

Όλα τα είχε ο Δέλλας, ο τραυματισμός του Μοράρ του έλειπε.

Ο Ελληνας τεχνικός είδε την ομάδα του, παρότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο σχεδόν για ολόκληρο το παιχνίδι, να γνωρίζει την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-0 και τον Ρουμάνο επιθετικό να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με θλάση!

Ο Μοράρ στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, καθώς τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο 30’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Μπαΐροβιτς. Ο 25χρονος στράικερ μετά το τέλος του αγώνα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Δέλλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τις επόμενες εβδομάδες, γεγονός που θα δυσκολέψει πολύ την προσπάθεια του Παναιτωλικού για είσοδο στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας. Ο Μοράρ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια και έχει πετύχει 6 γκολ, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ