Ρίχνει τους τόνους ο Κρέσπο: «Απλά αστειευτήκαμε, είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

Ρίχνει τους τόνους ο Κρέσπο: «Απλά αστειευτήκαμε, είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Μπίσεσβαρ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Εντονη λογομαχία είχαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, με τον Ισπανό αμυντικό να τα… χώνει στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Ιβηρας μπακ λίγο πριν γίνει αλλαγή ο συμπαίκτης του, τον πλησίασε και του έκανε παράπονα για μία φάση που έγινε προηγουμένως μέσα στην περιοχή. Η… κατσάδα του Κρέσπο δεν άρεσε καθόλου στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος βγήκε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο, με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Παντελή Κωνσταντίνιδη να σπεύδουν να τον ηρεμήσουν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κρέσπο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι απλά αστειευτήκαν με τον Μπίσεσβαρ και μάλιστα δήλωσε φαν του Ολλανδού μεσοεπιθετικού. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος αμυντικός ανέφερε: «Αστειευτήκαμε, απλά του είπα κατά την διάρκεια του αγώνα να δώσει κάτι παραπάνω, κάτι ειπώθηκε μεταξύ μας, αλλά αστειευτήκαμε, είμαι φαν του Μπίσεσβαρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ