Ζαμπά: Το γκολ που αφιέρωσε στον Λουτσέσκου και το ΟΑΚΑ που δεν τον «πάει»

Ζαμπά: Το γκολ που αφιέρωσε στον Λουτσέσκου και το ΟΑΚΑ που δεν τον «πάει»

Ο Λέο Ζαμπά πέτυχε το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, ενώ το χθεσινό το αφιέρωσε στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντως δεν του πηγαίνει το ΟΑΚΑ καθώς και με τον Παναθηναϊκό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο Λέο Ζαμπά, ήταν από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκης του ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή, όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά να είναι και μέσα στους διακριθέντες. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη το αφιέρωσε στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος θέλησε να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια που έχει, αλλά και για το γεγονός ότι τον εμπιστεύτηκε στο αρχικό σχήμα. Για τον Ζαμπά το χθεσινό γκολ ήταν το τρίτο στη φετινή Super League, αφού είχε σκοράρει στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, τόσο στο Ηράκλειο όσο και στην Τούμπα.

ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Ζαμπά, πάντως, χάλασε τις εντυπώσεις, όταν μετά το απρόσεκτο μαρκάρισμα του στον Κολοβέτσιο, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον Δανό διαιτητή Κέλε Γιάκομπ. Ο Βραζιλιάνος είχε αποβληθεί και στην προηγούμενη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όταν είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Αρκετές είναι, πλέον, οι απουσίες, που έχει ο Δικέφαλος ενόψει του εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Όλες είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή καθώς εκτός από τον Ζαμπά θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Πέλκας και Ελ Καντουρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ