ΑΕΚ: Και Ταυλαρίδης σκάουτερ στις Ακαδημίες

ΑΕΚ: Και Ταυλαρίδης σκάουτερ στις Ακαδημίες

Ο 39χρονος μπαίνει στο τμήμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ για το νέο ξεκίνημα που γίνεται.

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέα σελίδα στις Ακαδημίες της και πλέον με τον Νίκο Κωστένογλου αφεντικό στις Υποδομές προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με ορίζοντα το καλοκαίρι. Ήδη ο Σταύρος Λέτσας αποτελεί παρελθόν ως υπεύθυνος λειτουργίας των Ακαδημιών, ενώ υπάρχει συμφωνία για δύο σκάουτερ που θα «χτενίσουν» τα γήπεδα των μικρών ηλικιών για νέα ταλέντα.

Ο ένας είναι ο Χρήστος Κωστής που έχει πιάσει ήδη δουλειά και επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά την σεζόν του υποβιβασμού όταν ο 47χρονος σήμερα είχε ξεκινήσει ως Γενικός Αρχηγός επί διοίκησης Θωμά Μαύρου και ο άλλος είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο 39χρονος έχει κρεμάσει πια τα παπούτσια του από το 2017 και τον Αρη και ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ενώ έχει γνώσεις και της ελληνικής και της γαλλικής αγοράς ελέω της θητείας του σε Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Ετσι, η ΑΕΚ στελεχώνει σημαντικές θέσεις ειδικά στο σκάουτινγκ όπου είχε δεδομένα κενά και προβλήματα, ετοιμάζει και άλλες αλλαγές σε προπονητές και στελέχη και κάνει ένα νέο ξεκίνημα υπό τις ευλογίες του Γρηγόρη Σαράντη και του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Κωστένογλου επικεφαλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ