Μπασινάς: «Δεν θα έχανε με τίποτα ο Άρης, φαίνεται η δουλειά του Παντελίδη»

Μπασινάς: «Δεν θα έχανε με τίποτα ο Άρης, φαίνεται η δουλειά του Παντελίδη»

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, εκθείασε την ομάδα των «κιτρινόμαυρων» και στάθηκε στη δουλειά που κάνει ο Σάββας Παντελίδης.

Αποθεωτικά σχόλια για τον Αρη, έκανε ο Αγγελος Μπασινάς σε τηλεοπτική εκπομπή, εκθειάζοντας μάλιστα και τη δουλειά που κάνει στον «Θεό του πολέμου» ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας χαρακτήρισε τον Αρη φρέσκια ομάδα και πολύ πιο γρήγορη και δυνατή από τον αντίπαλό της.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Αρη ο Άγγελος Μπασινάς

Αναλυτικά:

«Το ότι παίζουν όλοι και προσφέρουν άμεσα δείχνει ότι ο Άρης κάνει καλές μετεγγραφές. Γιατί είναι πολύ δύσκολο τον Ιανουάριο να πάρεις τέσσερις παίκτες και να παίξουν όλοι τους”, ήταν το αρχικό του σχόλιο για τις μεταγραφές του Άρη».

Για την απόδοση του Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές:

«Από την πρώτη εκπομπή που είχαμε κάνει είχα πει πως ο Άρης είναι η ομάδα που μου αρέσει να τη βλέπω. Αυτό που βλέπω τώρα μαζί με τις μετεγγραφές που έχουν βοηθήσει είναι μία ομάδα πολύ φρέσκια κόντρα στον αντίπαλο. Πολύ πιο γρήγορη και δυνατή. Έβγαζε την εικόνα πως το παιχνίδι αυτό δεν θα το έχανε με τίποτα. Άφηνε την μπάλα στην ΑΕΚ σε σημείο που δεν ήταν επικίνδυνο. Και στη συνέχεια έκανε κλεψίματα και χτυπούσε στην αντεπίθεση. Είχε καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός και έβγαζε παίκτη παραπάνω. Έβλεπα πράγματα που μου αρέσουν. Φέτος ο Άρης μου αρέσει πολύ».

Για τον Σάββα Παντελίδη:

«Ο προηγούμενος προπονητής είχε το πλάνο για το πως να παίζει ο Άρης, αλλά ο τωρινός έχει και το αποτέλεσμα μέσα. Φαίνεται πως έχει δουλέψει πολύ στην τακτική και κατεβαίνει με ένα πλάνο που και κόντρα στον ΠΑΟΚ του βγήκε, αν όχι 100%, και κόντρα στην ΑΕΚ του βγήκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ