Άρης: Ο Ρόουζ και ο γιος του στα κιτρινόμαυρα (pic)

Άρης: Ο Ρόουζ και ο γιος του στα κιτρινόμαυρα (pic)

Ο Γάλλος στόπερ γιόρτασε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη σε οικογενειακό κλίμα.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ μετράει κάτι παραπάνω από μήνα στον Άρη, καθώς αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λοριάν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως ήδη δείχνει να έχει εγκλιματιστεί για τα καλά.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη νίκη της ομάδας του, στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την κίτρινη φανέλα, έμεινε για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο αλληλεπιδρώντας με την κερκίδα.

Εκτός από τον Γάλλο στόπερ, οι κίτρινοι φαίνεται ότι έχουν κερδίσει και τον γιό του, Έιντριεν. Ο μικρός πανηγύρισε το «τρίποντο» και το τέρμα του πατέρα του φορώντας μπλούζα του Άρη, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε η ΠΑΕ με τη λεζάντα: «Like father, like son. You are one of us, ARIS FAMILY. Ο Λίντσεϊ Ρόουζ με το γιο του, Εϊντριεν, μετά τη μεγάλη νίκη στο σαββατιάτικο ντέρμπι…».

Δειτε την ανάρτησή του 

Like father, like son. You are one of us, ARIS FAMILY!Ο Λίντσεϊ Ρόουζ με το γιο του, Εϊντριεν, μετά τη μεγάλη νίκη στο σαββατιάτικο ντέρμπι…#arisfc #vamosaris

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ