Επιστροφή στις προπονήσεις αύριο (Τρίτη 5/3) στον Άρη

Επιστροφή στις προπονήσεις αύριο (Τρίτη 5/3) στον Άρη

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ολυμπιακό (10/03, 7.30 μ.μ.).

Το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Σάββας Παντελίδης στους περισσότερους παίκτες του ολοκληρώνεται σήμερα (04/03) και από αύριο πρωί άπαντες στον Άρη πιάνουν δουλειά για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (10/03, 7.30 μ.μ.). Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, αποτελούμενο κυρίως από όσους απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες, έκανε προπόνηση το πρωί.
Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν, αύριο, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ για σήμερα υπήρχε προπονητικό πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (10/03, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ