Σκορ-ΆΡΗ μια 10άδα! (vid)

Σκορ-ΆΡΗ μια 10άδα! (vid)

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει καταφέρει να καλύψει το «έλλειμμα» που υπάρχει στη θέση του «καθαρόαιμου» επιθετικού με εξαιρετικό τρόπο και to10.gr σας θυμίζει τους 10 διαφορετικούς σκόρερ των «κίτρινων» μέχρι στιγμής.

Μπορεί η θέση του «καθαρόαιμου» επιθετικού να μην είναι το… φόρτε στο ρόστερ Αρη, ωστόσο οι κίτρινοι έχουν καταφέρει να καλύψουν σε πολύ ικανοποιητικό τρόπο το έλλειμμα που υπάρχει.

Τρανή απόδειξη οι 10 διαφορετικοί σκόρερ που έχουν φέτος οι Θεσσαλονικείς και οι οποίοι έχουν μοιραστεί τα 28 γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Τα εννέα εξ αυτών έχουν σημειωθεί στον δεύτερο γύρο (δηλαδή στις αγωνιστικές 16-23), συνεπώς η αναλογία ανά ματς ανέρχεται στα 1,2 τέρματα.

Από εκεί και πέρα αν στα γκολ των «καθαρόαιμων» στράικερ του Αρη δεν υπολογίσουμε τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει ο Νικολά Ντιγκίνι (καθότι είναι περισσότερο περιφερειακός παίκτης), τότε από αυτά τα 28 τέρματα μόλις 7 έχουν σημειώσει κλασικοί επιθετικοί.

Συγκεκριμένα έξι ο Χαμζά Γιουνές και ένα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος! Τα υπόλοιπα 21 μοιράζονται σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται σε άλλες θέσεις, ακόμη και σε αμυντικούς, όπως ο Φραν Βέλεθ ή ο Λίντσεϊ Ρόουζ ο οποίος στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ έκανε… σεφτέ με τη φανέλα του «Θεού του πολέμου».

Αλλωστε στο κίτρινο ρόστερ υπήρχε ο επιθετικός Θωμάς Ναζλίδης που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό χωρίς να σκοράρει στα επτά ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε. Επίσης υπάρχει και ο Ανδρέα Σταμάτης ο οποίος όμως δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Φυσικά κορυφαίος σκόρερ παραμένει ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές, ενώ δεύτερος είναι ο Τυνήσιος με έξι όπως είπαμε.

Με την συγκομιδή των 28 γκολ ο Αρης διαθέτει την 5η επίθεση στην Σούπερ Λίγκα, πίσω από ΠΑΟΚ (48), Ολυμπιακό (45), ΑΕΚ (37), Ατρόμητο (35) και είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό που έχει επίσης 28.

Η διαφορά είναι πως οι πράσινοι που αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο των κίτρινων για την 5άδα, έχουν υποστεί «καθίζηση» στον Β’ γύρο. Από τα 24 που πέτυχε στον πρώτο…. κατρακύλησαν στα μόλις τ’εσσερα στον δεύτερο, την ώρα που ο Αρης έχει ήδη πετύχει εννέα όπως αναφέρουμε και πιο πάνω.

Αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που κάνει ο Σάββας Παντελίδης, των ποιοτικών μεταγραφών που έγιναν τον Ιανουάριο  και του χρόνου που κυλάει υπέρ του Άρη για μια ομάδα που ακόμη δεν έχει χτυπήσει «ταβάνι».

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους 10 σκόρερ του Άρη:

1. Ματέο Γκαρσία: Οκτώ γκολ
Με Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης (2), Λαμία, Λεβαδειακό, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

2. Χαμζά Γιουνές: Εξι γκολ
Με ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, ΟΦΗ (2), Παναθηναϊκό.

3. Νικολά Ντιγκινί: 4 γκολ
Με ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, Παναιτωλικό.

4. Χαβιέ Ματίγια: 2 γκολ
Με Λαμία, Πανιώνιο.

5. Ντάνιελ Λάρσον: 2 γκολ
Με Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ.

6. Μπρούνο Γκάμα: 2
Με Λαμία, Απόλλων Σμύρνης.


7. Φραν Βέλεθ: 1 γκολ
Με ΠΑΟΚ

8. Λίντσεϊ Ρόουζ: 1 γκολ
Με ΑΕΚ.

9. Δημήτρης Κωνσταντινίδης: 1 γκολ
Με Ατρόμητο.

10. Δημήτρης Διαμαντόπουλος: 1 γκολ
Με Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ